GRAĐANI POČELI PRIPREME ZA PREUREĐENJE DOMOVA, RASTE POTRAŽNJA ZA NAMEŠTAJEM I DEKORACIJOM: Sada je pravo vreme za kupovinu!
Foto: Shutterstock

ENTERIJER

GRAĐANI POČELI PRIPREME ZA PREUREĐENJE DOMOVA, RASTE POTRAŽNJA ZA NAMEŠTAJEM I DEKORACIJOM: Sada je pravo vreme za kupovinu!

Društvo -

S dolaskom proleća i lepog vremena mnogi se odlučuju da promene i urede enterijer doma, a sada je pravo vreme za kupovinu nameštaja zbog povoljnijih cena i sveobuhvatne ponude na tržištu, kaže za Kurir Srđan Jovanović, prodajni savetnik na oglasniku Sasomange/Market.

Naš sagovornik navodi da s dolaskom toplijih i sunčanih dana u godini više vremena posvećujemo promenama u domu i sređivanju enterijera.

- Ako se useljavate ili opremate novi stan, kuću ili kancelariju, poslovni prostor, pa hoćete da kompletirate i opremite prostor, ili samo želite da promenite pojedine komade nameštaja koji su dotrajali, možete pronaći veliku ponudu na portalu Sasomange. Od ovog meseca imamo povećan broj pregleda po svim stranicama koje su vezane za opremanje doma i kupovinu nameštaja i dekoracija za svakodnevni prostor - navodi Jovanović.

Ističe da ljubitelji originalnih i unikatnih stvari mogu pronaći komade nameštaja koji će dom ulepšati onako kako su zamislili.

- Na našoj platformi kupci mogu naći praktično sve za svoju kuću ili stan: plakare, komode, krevete, stolove i stolice, rasvetu, ogledala, tepihe, dekorativne predmete... U kategoriji "Sve za kuću" Sasomange oglasnik trenutno može da se pohvali najvećim brojem oglasa na tržištu. U ovoj kategoriji možete pronaći ne samo nameštaj za sve prostorije u vašem domu već i dekoraciju, kućne aparata i belu tehniku - naglašava sagovornik.

Srđan Jovanović
Srđan Jovanovićfoto: Sasomange

Dodaje i da je veliki broj oglasa među kojima se može pronaći sve što vam je potrebno, kako za opremanje doma, tako i za dekoraciju i ulepšavanje enterijera, te da sve to možete nabaviti po vrlo pristupačnim cenama.

- Kupci trenutno oglašavaju veliki broj oglasa nameštaja, dekoracije i tehnike za opremanje doma sa akcijskim cenama. Sada je pravo vreme za kupovinu nameštaja zbog povoljnijih cena i sveobuhvatne ponude na tržištu. Na Sasomange oglasniku možete naći veliki broj kvalitetnih oglasa za promenu nameštaja, dekorisanje i opremanje vašeg prostora: ugaone garniture, fotelje, TV police i police, kuhinjski blokovi, kuhinjski stolovi, kuhinjske stolice, ormari, kreveti raznih dimenzija - naveo je Jovanović.

potrošač, opremanje stana
foto: Printscreen Sasomange

Kaže da u ponudi imaju i polovni nameštaj.

- Naši korisnici često traže vintidž komade koji zaista osveže prostoriju i daju joj potpuno nov izgled. U ovoj kategoriji broj oglasa i ponuda raste iz dana u dan sve više. Trenutno možete pronaći veliki broj komada nameštaja u ponudi, tako da možete pronaći nameštaj po povoljnijim cenama, kako akcijskim, tako i redovnim cenama pristupačnim za svačiji budžet. Ukoliko imate potrebu za luksuznijim nameštajem koji vam je potreban za opremanje vašeg enterijera, možete i to pronaći na oglasniku Sasomange - ističe Jovanović.

potrošač, opremanje stana
foto: Printscreen Sasomange

TABELA

1 / 5 Foto: Printscreen Sasomange

Jovanović navodi i da je velika potražnja za ugaonim garniturama, bračnim krevetima, sofama, foteljama, kuhinjskim elementima i trpezarijskim stolovima i stolicama.

- Takođe velika je potražnja i za opremanjem kupatila i terasa i dvorišta, kako nameštajem tako i predmetima za dekorisanje i ulepšavanje prostora koji želite da osvežite novim primerkom. Shodno tome imamo veliki izbor oglasa sa adekvatnom ponudom za renoviranje i opremanje za svačiju potrebu.

Bonus video:

02:16

SRBI MASOVNO KUPUJU PAUNOVE: Ptice štite od bolesti, šire pozitivnu energiju i najavljuju nepogodu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track