ŽENA U BEOGRADU IZLUĐUJE KASIRE, PADAJU NA ISTU FORU: Ojadi ih u sekundi uz pomoć jednog trika, kad primete bude kasno! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

ne dešava se prvi put

ŽENA U BEOGRADU IZLUĐUJE KASIRE, PADAJU NA ISTU FORU: Ojadi ih u sekundi uz pomoć jednog trika, kad primete bude kasno! (FOTO)

Društvo -

Na Instagram stranici serbialive_beograd pojavio se video-snimak žene koja već neko vreme vara kasire u Beogradu.

- Žena pokazuje keš s kojim kao plaća i devojka krene da skuplja kusur, a žena traži još sitan novac da joj kao doda i u međuvremenu vraća novac u svoj novčanik i daje joj samo sitni novac. Sve to radi dok priča i postavlja 1.000 pitanja da te zbuni. Nemam više informacija osim da žena stalno dolazi i vara zaposlene u tržnom centru. Krade uglavnom do 5.000 dinara zato sto policija ako nije neki veći iznos i ne dolazi na poziv. Više puta je prijavljena - navodi se u objavi sa video snimkom.

Market, Supermarket
foto: Profimedia

Naime, kako tvrde Beograđani ona "ojadi" prodavce na sitno, kupujući doručak i grickalice. Uspešno zamajava prodavce pričom, traži i kopa sitniš po novčaniku, a onda krupnu novčanicu koju je pokazala ranije vrati u novčanik i ubeđuje da je sve uredno platila. Okrene se i ode, a tek na kameri jasno se vidi prevara.

Na video-zapisima sa društvenih mreža se vidi njeno lice, ljudi su je upamtili i komentarišu na društvenim mrežama.

- Opet ista fora, ali ona nastavlja po dobro opravdanom receptu. Ide u razne krajeve grada, zalazi u male lokale i bez srama uzima robu i kusur koji joj nikako ne pripada.

Bonus video:

03:13

OVIM BI SAZNALI KAKO NAS TRGOVCI ŠIŠAJU CENAMA Gavrilović: To bi nam pomoglo da nađemo alternative, a informacije DELIMO JAVNO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track