DEKAN MEDICINSKOG FAKULTETA ODLIKOVAN U INDIJI! Dr Vladimir Jakovljević otkrio: Cilj nam je da svet donesemo u Kragujevac
Foto: Kurir televizija

nesvakidašnja počast!

DEKAN MEDICINSKOG FAKULTETA ODLIKOVAN U INDIJI! Dr Vladimir Jakovljević otkrio: Cilj nam je da svet donesemo u Kragujevac

Društvo -

Dekan Fakulteta medicinskih nauka u Kragujevcu, prof. dr Vladimir Jakoviljević dobio je u Indiji, prestižno priznanje za promociju i istraživanja u oblasti kardiovaskularnih nauka.

Ovo priznanje učvrstilo je ugled kragujevačkog medicinskog fakulteta u međunarodnim naučnim krugovima, ali i u samoj Indiji, gde već postoji veliko interesovanje za studije u Srbiji, prvenstveno u Kragujevcu.

01:34

VLADIMIR JAKOVLJEVIĆ ODLIKOVAN U INDIJI! Pred kamerama Kurira otkrio: Dolaze deca iz Indije, cilj je da svet donesemo u Kragujevac

- Imao sam tu čast da dobijem nagradu koja nosi ime po jednom od najpoznatijih indijskih naučnika koji radi u SAD u ovom trenutku. On se već 20 godina bavi najtemeljnijim izučavanjem lekova koji se koriste za lečenje erektilne disfunkcije - rekao je Jakovljević za Kurir.

Vladimir Jakovljević
foto: Kurir televizija

- Postoje neke indiciji da će broj dece iz Indije biti povećan, može se desiti da taj broj bude višestruko veći iduće godine. To je jedan od naših strateških ciljeva, da donesemo svet u Kragujevac.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Bonus video:

01:19

DA LI ZNATE KOLIKI SE PROCENAT SRBA PRIDRŽAVA SAVETA LEKARA? Knežević otkrio zašto je alternativna medicina zastupljena kod nas?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja