STANODAVAC NA MUKAMA ZBOG BAHATIH STANARA: Ne može da uđe u svoj stan! Podstanari ne žele da izađu, a promenili su i BRAVU!
Foto: Shutterstock

bezobrazluk

STANODAVAC NA MUKAMA ZBOG BAHATIH STANARA: Ne može da uđe u svoj stan! Podstanari ne žele da izađu, a promenili su i BRAVU!

Društvo -

Pojedini stanodavci muku muče sa stanarima koji neće da plaćaju račune, a neki stanari su čak na svoju ruku promenili i bravu!

Jedan stanodavac je očajan potražio savet na društvenim mrežama u pravnoj grupi.

- Molim vas za savet, kako izbaciti podstanara iz stana koji ne želi da napusti stan, a pritom je promenio i bravu. Molim za savet samo one koji znaju konkretno rešenje - napisao je on u grupi "Pravna pitanja".

Korisnici su ga savetovali da angažuje advokata.

stanar, stanodavac, brava
foto: Printscreen Facebook

- Ja sam obila bravu, promenila, stavila moju, uz dva svedoka... Iznela sve njihovo. Nije me interesovalo šta će oni da urade. Šta god. Moje je. Odneli su stvari, dala sam im bravu. Naravno psovke pljuštale. Zadržala sam njihove stvari u iznosu koliko para duguju. Tačka kraj - napisala je gospođa koja je imala isti problem.

Savetovali su ga i da ode u policiju.

- Za početak im isključite struju - naveo je jedan korisnik.

Bonus video:

03:44

SREDIO SAM JOJ STAN, A ONA ME TERA ZBOG OVOGA! Nakon oglašavanja stanodavaca, podstanar žestoko odgovorio: IMAM SVE SNIMLJENO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track