POZAJMIO SAM MU 350.000 DINARA, NEĆE DA VRATI, ŠTA DALJE? Čovek očajan, traži savet: Odmah tužba za NEOSNOVANO OBOGAĆENJE!
Foto: Profimedia

KAKO NAPLATITI DUGOVANJA

POZAJMIO SAM MU 350.000 DINARA, NEĆE DA VRATI, ŠTA DALJE? Čovek očajan, traži savet: Odmah tužba za NEOSNOVANO OBOGAĆENJE!

Društvo -

Ukoliko planirate nekome da pozajmite novac dobro razmislite, jer se u poslednje vreme javlja sve više građana kojima dug nije vraćen!

Jedan čovek pozajmio je čoveku 350.000 dinara i on neće nikako da mu vrati dug!

- Pozajmio sam čoveku 350.000 dinara. Uplatio sam mu na tekući račun. Imam uplatnice kao dokaz. Neće da vrati. Šta dalje? I predlog za nekog dobrog advokata - požalio se on u grupi "Besplatna pravna pomoć - Pravni centar Niš".

Mnogi korisnici su ga savetovali da se obrati sudu.

novac, pozajmica, dug
foto: Printscreen Facebook

- Poštovani, možete svoje pravo da ostvatite putem suda i to tužbom zbog neosnovanog obogaćenja - navodi se u jednom komentaru.

Jedan korisnik podsetio je da je pravda spora, ali dostižna.

- Napišite mu poruku: "Kada planiraš da mi vratiš 350.000 dinara, koje sam ti pozajmio, da ne bi išli na sud. Ako u odgovoru piše, da nema, da ne planira.. To je priznanje da duguje. Odštampajte poruke i priložite sudu, kada dođe do toga. Može da pomogne - posavetovala ga je jedna gospođa.

Bonus video:

01:21

PORODICA JE TIPOVANA, SVE JE ISPLANIRANO Grgur o prevari pri kupovini stana: 57 miliona na zajam i OVO ovlašćenje, NIJE LOGIČNO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja