UDRUŽENJE HUMANO SRCE IZ KOVINA APELUJE: Pomozimo sugrađanki Ani Salipur, čeka je šesta operacija KIČME! (FOTO)
Foto: Printscreen Facebook

pomoć

UDRUŽENJE HUMANO SRCE IZ KOVINA APELUJE: Pomozimo sugrađanki Ani Salipur, čeka je šesta operacija KIČME! (FOTO)

Društvo -

Anu Salipur iz Kovina čeka šesta operacija kičme, koju prati ugradnja još većeg sistema od toraksa do kukova, a udruženje "Kovin-humano srce" objavilo je apel za pomoć svojoj sugrađanki.

Njihov apel, prenosimo u celosti:

"Ovim srcem ispunjenim apelom želim da vam predstavim Anu Salipur, jednu od naših hrabrih sugradjanki, rođenu 1986. godine u Kovinu. Njen životni put nije bio lak, obeležen je izuzetnim izazovima i neprestanim borbama.

Još od svoje sedamnaeste godine, Ana je započela svoj hrabar hod kroz život, suočavajući se sa torako-lumbalnom skoliozom. Prva operacija na Vojnomedicinskoj akademiji 2003. godine trajala je gotovo deset sati, dok su lekari ugradili dve šipke i šrafove kako bi ispravili deformitet. Međutim, to je bio samo početak njenog neumornog puta ka ozdravljenju.

Kroz godine, Ana je prošla kroz nekoliko revizija operacija zbog komplikacija i pucanja delova sistema za stabilizaciju. Svaki novi izazov nosio je sa sobom bol i neizvesnost, ali Ana nije gubila nadu. Njeni roditelji su herojski snosili troškove lečenja, ali sada se ponovo nalazi pred velikim izazovom.

Ana Salipur
foto: Printscreen Facebook

Potrebna joj je šesta operacija kičme, koju prati ugradnja još većeg sistema od toraksa do kukova. Uz to, suočava se sa adenomom na hipofizi, juvenilnim hroničnim artritisom, diabetes insipidusom, i disfunkcijom autonomnog nervnog sistema.

Molim vas, pridružite se ovoj borbi. Vaša podrška, bilo finansijska ili moralna, bila bi od neprocenjive važnosti u Aninoj borbi za ozdravljenje. Neka naša zajednička ljubav i podrška budu vetar u njenim jedrima dok nastavlja svoj hrabri hod kroz život.

Za više informacija možete se obratiti u inbox (lekarska dokumentacija) pošto nismo ovlašćeni da javno to iznosimo.

Ana Salipur
foto: Printscreen Facebook

Verujem da je mnogi znaju, poznaju... Verujem da mi to možemo... Isto tako, ovaj apel važi ako neko želi da izadje u susret kako bi postavili kutije za našu dragu Anu. Naše malo njoj znači previse. Suma za operaciju je abnormalna, mi želimo da pomognemo, bar delić...."

Naveli su u udruženje "Kovin-humano srce", a oni su objavili i račune za uplate.

Donacije možete uplatiti na sledeće račune:

Dinarski račun:

200-3471250101855-38

Svrha uplate: Donacija za Anu Salipur

Devizni račun:

RS35200347125010198827

SWIFT/BIC: SBPORSBG

Svrha uplate: Donacija za Anu Salipur

Bonus video:

04:36

ŠTA MI DRUGO PREOSTAJE, BORIM SE DO KRAJA ŽIVOTA - ON MI JE SVE! Potresna ispovest i apel za pomoć samohrane majke iz Čačka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track