"STARIJI BRAT MU JE SILOVAO SESTRU" Vlasnik imanja o dečaku koji mu je zaklao 12 ovaca: "Žive kod mene u kući, ZATEKAO SAM HOROR"
Ilustracija, Foto: Shutterstock

oglasio se vlasnik imanja

"STARIJI BRAT MU JE SILOVAO SESTRU" Vlasnik imanja o dečaku koji mu je zaklao 12 ovaca: "Žive kod mene u kući, ZATEKAO SAM HOROR"

Društvo -

Dečak (13) koji se sumnjiči da je u ponedeljak ujutru sekirom sekirom ubio 12 jaganjaca u toru komšije Predraga Tadića i ranije je bio privođen i to zbog krađa.

P.T., vlasnik imanja i životinja rekao je da je dečak brutalno odrubio glave njegovim jaganjcima.

- Ušao sam to jutro u tor i ugledao horor prizor. Jaganjci su bili mrtvi, nekima su falile glave, neke životinje su još bile žive, ali teško ranjene. Mislio sam da su mi šakali upali u tor, ali sam tek onda video dečaka kako beži sa sekirom i shvatio da je on ogovoran za taj krvavi pir - kaže vlasnik.

Prema njegovim rečima odmah je pozvao policiju koja je ubrzo došla u njegovo domaćinstvo.

- Policajci su brzo identifikovali, locirali i uhapsili dečaka. Pokazao im je gde je sakrio sekiru kojom je pobio ovce. Znate li šta je uradio posle masakra? Posle toga je otišao u prodavnicu i pravio se kao da se ništa nije desilo - navodi utučeni vlasnik imanja.

stado ovaca, ilustracija
stado ovaca, ilustracijafoto: Shutterstock

Inače, kako kaže, dečak sa svojim sestrama i majkom živi u kući koju mu je on sa svojom suprugom ustupio na privremeno korišćenje.

- Ta porodica je rasturena. Njegov stariji brat je na izdržavanju zatvorske kazne jer je silovao svoju sestru. Jednom je u školu doneo nož, navodno jer su ga deca maltretirala. Pre dve nedelje je nestao i ceo dan nismo mogli da ga nađemo. Na kraju je, nešto pre ponoći, došao kući sa džepovima punim puščanih patrona. Užas - naglašava on.

Podsetimo, ovaj zločin desio se u ponedeljak, a otkrio ga je lično vlasnik ovaca koji je krenuo da obiđe stado. Ono što je, prema njegovim rečima, zatekao u toru bilo je gore od horor filmova. Dvanaest mrtvih jagnjića ležalo je u lokvi krvi.

S obzirom da dečak još nema 14 godina, o događaju je obavesteno nadležno tužilaštvo u Pančevu.

Kurir.rs/Informer

Preneo: M. N.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja