KAO ŠTO JE VUČIĆ NAJAVIO - ČUVAJU BEZBEDNOST SRBIJE: Na ulicama naše zemlje primetan veći broj pripadnika bezbednosnih službi FOTO
Foto: Printscreen Instagram

KAO ŠTO JE VUČIĆ NAJAVIO - ČUVAJU BEZBEDNOST SRBIJE: Na ulicama naše zemlje primetan veći broj pripadnika bezbednosnih službi FOTO

Društvo -

Na ulicama naše zemlje danas je primetan veći broj pripadnika bezbednosnih službi, kao što je sinoć i najavio predsednik Aleksandar Vučić.

Naime, u tržnim centrima i njihovoj okolini kao i na najprometnijim mestima u prestonici građani su primetili i prisustvo pripadnika Bezbednosno-informativne agencije koji su u javnosti prvi put viđeni u uniformama sa jasno istaknutim obeležjima.

Predsednik Srbije rekao je da na utakmici Crvena Zvezda - Zenit "ni ptica neće moći da proleti" i da građani mogu da budu mirni.

- Bićemo nemilosrdni prema svakome ko pokuša da ugrozi bezbednost bilo kog građanina - upozorio je Vučić.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je tokom jučerašnjeg gostovanja u emisiji "Prva tema" o tome da će biti pojačana budnost snaga bezbednosti Srbije.

- Mi jesmo jedna od najbezbednijih zemalja na svetu. Važno je da mi preduzmemo sve moguće mere, iako nikada ne možete da znate šta i gde može da se dogodi. Sutra ćemo reći policiji da šoping molove i stadione dodatno obezbede, sva mesta gde ima veliki broj ljudi. Da mi sačuvamo naše stanovništvo, da se pripremimo za to - rekao je juče predsednik Vučić.

Bonus video:

01:54

RAT U UKRAJINI BACIO SENKU NA ISLAMSKI TERORIZAM Matevski: Ne prođe mesec bez napada, a najaktivniji su na OVOJ društvenoj mreži

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track