MUK U PORODICI MAJKE NESTALE DANKE, KUĆI NE MOŽE DA SE PRIĐE Najnovije vesti sa terena kod Bora: Očeva porodica se vratila u Bor
Foto: Nenad Kostić, Drustvene Mreže

MUK U PORODICI MAJKE NESTALE DANKE, KUĆI NE MOŽE DA SE PRIĐE Najnovije vesti sa terena kod Bora: Očeva porodica se vratila u Bor

Društvo -

I dalje traje potraga za devojčicom Dankom Ilić koja je nestala u utorak oko 13.45 časova. Ekipa Kurira je na licu mesta, a trenutno teren oko kuće ispred koje je, kako se sumnja nestala devojčica, pretražuju bageri i pripadnici policije.

Kako saznajemo na licu mesta, porodica sa očeve strane vratila se u porodičnu kuću u Bor.

- Porodica sa očeve strane vratila se u Bor, na mesto gde Ilići žive sa decom. Kada je reč o porodici sa majčine strane nestale Danke Ilić, pokušali smo da dođemo do dela porodice koji živi u Brestovcu, međutim rečeno nam je da trenutno ne mogu da daju nikakve izjave, i ne dozvoljavaju da se priđe niti slika - javlja naša novinarka sa terena.

Danka Ilić, Danka Ilić potraga, Bor
foto: Petar Aleksić

Podsećamo, Danka Ilić nestala je u utorak u 13.45 u naselju Banjsko polje. Policija trenutno blokira prilaz vikend-kući na čijem području je poslednji put viđena devojčica.

U potrazi je prethodnih dana učestvovao veliki broj pripadnika MUP, Žandarmerije, vatrogasaca, dobrovoljaca, rudara iz Resavice, Gorske službe spasavanja.

Danka Ilić
foto: mup.gov.rs, Damir Dervišagić, Printscreen/X, Printscreen/Facebook

Nestala devojčica ima smeđu kosu, braon oči, visoka je oko 85 cm. Na sebi je u trenutku nestanka imala maslinasto zelenu jaknu, ljubičaste pantalone i crne patike.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track