SLETEO HELIKOPTER KOD BORA, POLICIJA I VATROGASCI ISPRED KUĆE GDE JE NESTALA DANKA Na licu mesta bio i ministar Gašić (FOTO)
Foto: Nenad Kostić

SLETEO HELIKOPTER KOD BORA, POLICIJA I VATROGASCI ISPRED KUĆE GDE JE NESTALA DANKA Na licu mesta bio i ministar Gašić (FOTO)

Društvo -

Kako saznaje Kurir, tri policijske patrole pod rotacijom, automobil u pratnji sa borskim tablicama, kao i dva vozila vatrogasaca spasilaca pojurila su ka Banjskom polju gde je nestala dvogodišnja Danka Ilić.

Ministar Bratislav Gašic stigao je na područje Banjskog polja, ono što znamo, jeste da dolazi kako bi obišao radove kolega, međutim još uvek nema drugih informacija o tome- potvrđeno iz MUP-a za Kurir.

Bratislav Gašić
foto: Nenad Kostić

Na licu mesta je i gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić.

1 / 6 Foto: Nenad Kostić

Nema potrebe dizati uzbunu, situacija je normalna, policijske patrole su prošle pod rotacijom radeći svoj posao. Ne treba to da čudi i ne treba da reagujemo na svaku rotaciju pogotovo što je u pitanju ovakva stvar. Kolege na terenu čine sve - rečeno je za Kurir iz MUP-a.

Policija i vatrogasne službe tokom celog dana raščišćavaju teren oko kuće gde je dete nestalo.

Prema poslednjim informacijama dodatne policijske snage otvaraju šahtove u okolini.

Za devojčicom su 27 sati tragali pripadnici žandarmerije, policije, vatrogasci, spacioci GSS, kao i mnogobrojni meštani.

Nakon 27 sati MUP je obustavio pretragu terena u Banjskom Polju, a istraga je preusmerena u novom pravcu.

Bonus video:

03:05

KURIR SAZNAJE: PRONAĐEN VIDEO SNIMAK NA KOM SE MOŽDA NALAZI NESTALA DANKA! Policija upravo proverava

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track