"I DALJE NEMA JASNOG TRAGA O SUDBINI DEVOJČICE" Potraga koju bez daha prati cela Srbija ulazi u 4. dan
Foto: Petar Aleksić, Printscreen

"I DALJE NEMA JASNOG TRAGA O SUDBINI DEVOJČICE" Potraga koju bez daha prati cela Srbija ulazi u 4. dan

Društvo -

U istrazi i dalje nema jasnog traga o sudbini nestale Danke Ilić, nezvanično se saznaje od obaveštenog izvora upućenog u potragu za dvogodišnjom devojčicom, kojoj se svaki trag gubi od utorka popodne u Banjskom selu kod Bora.

Ova informacija dolazi kao hladan tuš za celu naciju koja već i četvrti dan iščekuje dobre vesti i nada se i veruje da će svakog trenutka dobiti obaveštenje da je Danka pronađena živa i zdrava.

Danka Ilić
foto: Nenad Kostić

Uprkos tome, izvor ističe da će se istraga i potraga za Dankom nastaviti nesmanjenim intenzitetom sve dok devojčica ne bude nađena.

Tokom četvrtka, trećeg dana od kako se ne zna gde je Danka, istraga je, po svemu sudeći, bila usmerena u dva pravca. Prvi pravac je podrazumevao informativni razgovor oca i majke Danke Ilić, Miloša i Ivane. Oni su u policijskoj stanici proveli celi dan i noć, a tako je bilo i u trenutku objave ovog teksta, u četvrtak nešto pre ponoći.

U jednom trenutku je u zgradu policijske stanice došao i ministar policije Bratislav Gašić koji je tokom večeri helikopterom stigao u Bor.

Bratislav Gašić
foto: Nenad Kostić

Drugi pravac istrage bio je fokusiran na njive u okolini mesta nestanka Danke Ilić u Banjskom polju.

Policajci su tokom dana i dela noći pregledali taj rejon, a bio je dovezen i bager kako bi raščistili divlju deponiju u blizini kuće kod koje je nestala Danka Ilić.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track