KURIR SAZNAJE! PREGLEDANI TUNELI, NEMA DETETA: Majka pred nestanak SLIKALA MALU DANKU IZ 3 UGLA
Foto: Drustvene Mreže, Kurir televizija

kurir televizija

KURIR SAZNAJE! PREGLEDANI TUNELI, NEMA DETETA: Majka pred nestanak SLIKALA MALU DANKU IZ 3 UGLA

Društvo -

Dvogodišnja devojčica Danka Ilić iz Bora nestala je u utorak oko 13.45 u naselju Banjsko polje. Zbog nestanka po prvi put je aktiviran sistem "Pronađi me". Potraga je i dalje u toku.

Glavni urednik Kurira Rajko Nedić gostovao je u emisiji Puls Srbije gde je otkrio najnovije informacije vezane za istragu male Danke.

- Prema najnovijim informacijama, policija pretražuje kuće u okolini i pregleda teren. Takođe imamo novu informaciju koju smo prvi objavili, da su istražitelji i policija saznali da postoje mreža kanal u okolini te kuće koja vodi ka jezeru. Tu radi o dubinskim šahtama koje imaju pad i skreću ispod zemlje, da je tu čitava mreža kanala, da se eventualno pretraga išla u tom smeru. Ti kanali su sinoć, pregledani i nisu pronašli ništa. Dakle, mogućnost da je dete eventualno upalo tu, otpada. Takođe, najnovije informacije su da će biti nastavljeni razgovori sa osobama koje su se pojavile na logovima baznih stanica, znači to je novo. Ponovo se pretresa sve ko je došao. Nastavlja se razgovor sa majkom koja je i dalje i pored svega hladnokrvna, nije ni suzu pustila, znači bukvalno je u takvom stanju da ništa nije mogla konkretno da kaže policiji. Dakle ona je i dalje na tom saslušanju - rekao je Nedić i dodao:

02:29

KURIR SAZNAJE! PREGLEDANI TUNELI, NEMA DETETA: Majka pred nestanak SLIKALA MALU DANKU IZ 3 UGLA

- Kako saznajemo, majka je pred nestanak male Danke Ilić, dete slikala tri puta iz različitih uglova.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

03:05

KURIR SAZNAJE: PRONAĐEN VIDEO SNIMAK NA KOM SE MOŽDA NALAZI NESTALA DANKA! Policija upravo proverava

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track