I DALJE OPSADNO STANJE NA TERENU: Ekipe neumorne u potrazi za nestalom Dankom, POSLEDNJE INFORMACIJE SA LICA MESTA (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

potraga za dankom ilić!

I DALJE OPSADNO STANJE NA TERENU: Ekipe neumorne u potrazi za nestalom Dankom, POSLEDNJE INFORMACIJE SA LICA MESTA (VIDEO)

Društvo -

Slučaj nestanka male Danke Ilić potresa građane, a prvi put je upotrebljen sistem "Pronađi me", ali na žalost od devojčice nema ni traga, ni glasa.

Istraga je i dalje u toku, policija na terenu, a informacije koje dolaze do javnosti počinju ne samo da zbunjuju i zastrašuju, već da obiluju brojnim nelogičnostima.

Novinarka Kurira Slađana Nedeljković je na licu mesta, pa je odgonentula šta je obeležilo današnji dan i koje su najnovije informacije u vezi sa ovim slučajem.

02:44

Poslednje informacije sa lica mesta nestale Danke Ilić

- I dalje smo na terenu, u Banjskom polju, upravo je policijska patrola došla na lice mesta, a pre toga i vozilo vatrogasaca spasilaca. Za razliku od sinoć, večeras je prilično mirno, a to je zato što su danas tokom dana neumorno ekipe spasilačkog tipa, inače za spašavanje iz ruševina, radile zajedno sa specijalnim psom Zigijem koji je bio tragač. Istraživali su teren na kojem je devojčica poslednji put viđena. Istražili su dvoriše, okolnu šumu i livade pod pretpostavkom da će naći neki bitan detalj za ovu potragu. Oni su istraživali i onu rupu o kojoj smo pisali, ali ulaskom u kanale koji su bili poprilično prohodni, nisu uspeli da nađu ni jedan bitan dokaz.

- Zatekli smo i dva kamiona koja su izvozila nepotrebne stvari poput stabala, sena, smeća kako bi pročistili put specijalnim ekipama i kako bi vatrogasci uspeli da se probiju zajedno sa policijom. Ono što je obeležilo današnji dan jeste ponovni odlazak majke devojčice u policijsku stanicu, ona je pozvala kako bi pregledala sve informacije koje je policija prikupila. Podsetila bih da je zvanična informacija da je majka odbila poligraf, ali je na veštačenje uzet njen mobilni telefon, a nemamo informacije da li je policija nešto našla. Otac devojčice je prethodnih dana bio u prostorijama policijske uprave u Boru i on je ispitan. Deda devojčice je na terenu i nada se da će se ova istraga završiti sa pozitivnim ishodom. Današnji dan je obeležilo još jedno hapšenje, dakle policajca za kojeg se smatra da je odavao informacije koje je MUP prikupilo u ovoj istrazi. On je pao na poligrafu, kako nezvanično saznajemo.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Bonus video:

03:29

Video snimak iz tunela pored kuće gde je poslednji put viđena Danka Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja