OGLASIO SE OTAC DANKE ILIĆ! Na Instagramu objavio fotografiju ćerkice, već četiri dana od nje NI TRAGA NI GLASA (FOTO)
Foto: Društvene mreže

OGLASIO SE OTAC DANKE ILIĆ! Na Instagramu objavio fotografiju ćerkice, već četiri dana od nje NI TRAGA NI GLASA (FOTO)

Društvo -

Miloš ilić, otac nestale devojčice Danke Ilić (2) iz Bora za kojom se traga od utorka oglasio se pre sat vremena na društvenoj mreži Instagram.

On je objavio fotografiju svoje nestale ćerkice koja je poslednji put viđena u utorak oko 13.45 sati u Banjskom polju u Brestovačkom zaseoku na imanju svoje majke Ivane Ilić.

Fotografija koju je objavio otac Danke Ilić
Fotografija koju je objavio otac Danke Ilićfoto: Printscreen/Instagram

Miloš se pre dva dana oglasio i na Fejsbuku, gde je svojom mezimici poslao srceparajuću poruku:

- Zlato tatino, naći će te tata! Svete moj mali! - napisao je Miloš Ilić na svom Fejsbuk profilu gde je okačio i fotografiju njegove ćerkice.

Devojčica je pre četri dana bila u društvu majke i trogodišnjeg brata na imanju gde porodica inače, godinama nije bila.

1 / 19 Foto: Zorana Jevtić

Da podsetimo, devojčica je u trenutku nestanka imala kosu vezanu i repić, maslinasto zelenu jaknicu, ljubičaste pantalone i crne patike. U utorak je po prvi put aktiviran sistem "Pronađi me" po uzoru na Amber alert koji funkcioniše tako što svi građani zemlje vesti o nestanku deteta mogu da vide na Tv kanalima, slušaju na radio stanicama, da vide na internetu i td.

Prema poslednjim saznanjima Kurira, mreža kanala, koja je sinoć otkrivena u okolini kuće gde je Danka nestala, pregledana je i dete se ne nalazi tu.

Prema poslednjim informacijama Kurira, policija pregleda garaže, ostave i druge objekte svih meštana kod Bora, gde je devojčica Danka Ilić (2) nestala.

Bonus video:

03:42

DETE NIKADA NIJE BILO TAMO, NE BI SE ODVAJALO OD MAJKE Gosti Usijanja bez dileme: Otmica se nije dogodila IZ OVOG RAZLOGA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja