PARTNER POSTAVIO DEVOJCI ULTIMATUM: Kako biste vi reagovali da ste zaljubljeni, a on vam traži da birate: "Ili ja ili ljubimac!"
Foto: Profimedia

ŠOK

PARTNER POSTAVIO DEVOJCI ULTIMATUM: Kako biste vi reagovali da ste zaljubljeni, a on vam traži da birate: "Ili ja ili ljubimac!"

Društvo -

Jedan momak postavio je svojoj devojci krajnje neverovatan ultimatum ukoliko želi da nastavi da se viđa sa njim!

Ona se požalila na društvenim mrežama, a to što on traži od nje mnoge je šokiralo.

- Kako biste reagovali da vam partner u kojeg ste vrlo zaljubljeni i planirate da živite zajedno, postavi ultimatum- ja ili ljubimac? Biraj! - požalila se jedna devojka na društvenim mrežama, odnosno u grupi "Evropska inicijativa 17".

Korisnici su ostali zatečeni, a mnogi su ja savetovali da takvog momka ostavi.

- Ko ne voli životinje, ne voli ni ljude - navodi se u jednom od komentara.

ultimatum, partner, ljubimac
foto: Printscreen Facebook

Bilo je i onih koji misle da on možda ima neku alergiju.

- Zavisi, ako je iz zdravstvenih razloga (alergija...) ok, u suprotnom, kontra ultimatum - napisala je jedna korisnica.

Mada većina je bila složna u tome da je ljubav prema kućnom ljubimcu večna, a da ljubav prema partneru može biti i prolazna.

- Da mi kaže ja ili ova polica, završili bi priču. Jer bilo koja ucena ili ultimatum je dokaz odsustva ljubavi. Ako nekog voliš, onda ga voliš u "paketu" sa svime onim sa čime taj neko dolazi i nemaš potrebu da ga menjaš. Ako imaš potrebu da ultimatišeš, da menjaš, onda voliš neku svoju fikciju, a ne tog nekog. Naravno, pod uslovom da niko nikoga ne ugrožava - navodi se u jednom komentaru.

Bonus video:

01:56

POSLE DRUGOG SASTANKA RAZMIŠLJAMO O BRAKU I DECI Trener za lični razvoj: Žene vide ljubav tamo gde je nema, to nam je u prirodi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja