NOVAKU (15) JE HITNO POTREBNA NAŠA POMOĆ! Dečak se bori sa RETKOM BOLEŠĆU, pogoršava mu se stanje IZ SATA U SAT (VIDEO)
Foto: Privatna arhiva

srbijo pomozi!

NOVAKU (15) JE HITNO POTREBNA NAŠA POMOĆ! Dečak se bori sa RETKOM BOLEŠĆU, pogoršava mu se stanje IZ SATA U SAT (VIDEO)

Društvo -

Petnaestogodišnjem dečaku Novaku Milojeviću, koji se nedavno sa ocem doselio u Bor, potrebna je naša pomoć.

Novakov samohrani otac Miroslav Milojević svakog dana prolazi kroz tešku borbu kako bi za svog sina obezbedio najbolje, međutim, ovog puta radi se o zdravlju jednog dečaka, kojem je potrebna i naša pomoć.

Naime, Novak Milojević (15) ima retku bolest zbog koje vidi samo 11 posto na oba oka, međutim stanje se iz sata u sat pogoršava.

Novak je divan dečak, koji je bio učenik Poljoprivredne škole u Prokuplju, međutim zbog cele situacije i problema sa vidom, nije bilo moguće da nastavi redovno školovanje.

01:09

Novaku (15) je potrebna naša pomoć!

- Činim sve da Novaka prebacim u Novi Sad zbog lečenja, ali potrebno je da tamo ostane, mučenje je svaki dan, a kamoli noć, plače od bolova koje ima. Potrebno nam je ako je ikako moguće da nam se pomogne da možemo da pređemo u Novi Sad, da bi što pre mogao da počne sa lečenjem. Postoji lek, ali nemamo novca - ispričao nam je otac ovog divnog dečaka.

Inače, Novak je talentovani dečak koji je uz oca naučio da svira harmoniku i uživa u tome iako dane provodi u velikim bolovima.

Miroslav je i sam invalid, a o sinu brine od njegove druge godine kada je Novakova majka napustila ovu porodicu koja od dečakovog rođenja vodi borbu sa zdravstvenim problemom, bez ikakvih uslova za život što je ujedno njihova svakodnevna borba za egzistenciju.

Novak Milojević
foto: Privatna arhiva

- Volim muziku i Crvenu zvezdu, ali želeo bih da izlečim svoje oči kako bih mogao da gledam svoj omiljeni tim, ali i da se družim sa drugarima - rekao nam je Novak

Klinika Eliksir u Novom Sadu ima lek za Novaka koji odgovara njegovim potrebama, međutim njegov otac, kako nam je rekao, nema novca kako bi to realizovao, stoga, pozivamo sve ljude dobre volje kako bi pružili pomoć ovoj porodici i vratili malom Novaku vid, koji se pogoršava svakog sata.

Lečenje koje je neophodno Novaku košta, kako kažu, 65.000 dinara, bez troškova smeštaja i hrana, a za prelazak u Novi Sad i obezbeđivanje svega toga, obratio se svim ljudima velikog srca za pomoć, a evo i na koji način možete to učiniti:

POMOĆ ZA NOVAKA

Miroslav Milojević, Bor

Komercijalna banka

Žiro račun: 205-9011005904581-50

Svrha: Pomoć za Novaka

Ukoliko želite da pomognete, možete se javiti ocu dečaka Miroslavu Milojeviću, na broj telefona 0612738491

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja