AKCENAT ISPITIVANJA BIO NA MAJCI! Roditelji nestale Danke napustili policijsku stanicu u Boru, proveravaju se sve NOVE INFORMACIJE
Foto: Društvene mreže

AKCENAT ISPITIVANJA BIO NA MAJCI! Roditelji nestale Danke napustili policijsku stanicu u Boru, proveravaju se sve NOVE INFORMACIJE

Društvo -

Roditelji nestale Danke Ilić (2) za kojom se traga već peti dan upravo su napustili policijsku stanicu u Boru gde su bili na ispitivanju. Kako se saznaje, oni su odgovorili policiji na nekoliko pitanja, a zatim su napustili prostorije PU u Boru.

Razgovor je bio u formi informativnog tipa. Svaka nova informacija koju su dobili se proveravala sa roditeljima. Akcenat je bio na majci jer je ona poslednja videla dete i pozvala muža i policiju.

Danka Ilić
foto: Društvene mreže

Podsetimo, dvogodišnja Danka Ilić nestala je u utorak oko 13.45 sati u Banjskom polju u Boru, a potraga za njom traje danima.

Policajci danima pročešljavaju teren u Banjskom polju, roditelji deteta nekoliko puta su saslušani, ali nijedan trag ne ukazuje na to šta se dogodilo dvogodišnjoj devojčici.

Danka Ilić
foto: Zorana Jevtić, Printscreen

Tokom prethodnih dana nadležni su teškom mehanizacijom čistili teren u okolini imanja porodice Ilić u Banjskom polju, a juče su došla dva Specijalistička tima za spasavanje iz ruševina iz Beograda i Novog Sada, Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova.

Oni su započeli detaljnu pretragu terena oko kuće ispred koje je nestala dvogodišnja devojčica.

Kurir.rs/Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja