"DOĐE NAM DA UMREMO" Deda male Danke u agoniji: Ne znamo više šta da radimo, jedva stojimo na nogama, zabrinuti smo za našu unuku
Foto: Nenad Kostić, Printscreen

šesti dan potrage za nestalom devojčicom

"DOĐE NAM DA UMREMO" Deda male Danke u agoniji: Ne znamo više šta da radimo, jedva stojimo na nogama, zabrinuti smo za našu unuku

Društvo -

BOR - Dođe nam da umremo, ne znamo već pet dana gde je naša Danka. Mojoj ženi je pozlilo od stresa, ne znamo više šta da radimo! - kaže s teskobom u glasu deka, otac tate nestale Danke Ilić (2), koje nema od utorka, u rano popodne.

Čitava porodica Ilić, roditelji Dankinog tate, kao i drugi članovi familije bili su juče ispred policijske stanice u Boru gde su roditelji nestale devojčice davali izjave.

Deda kaže da ne znaju više ni šta da rade.

- Jedva stojimo na nogama, zabrinuti smo za našu unuku - kazao je očajni deda malene Danke.

Policijska uprava Bor, Danka Ilić
foto: Nenad Kostić

Kad je reč o familji s majčine strane, oglasio se ujak devojčice koji kaže da se cela porodica oseća jako loše.

- Potresen sam i uznemiren, kao i cela porodica - rekao je on koji je prethodnih dana izjavio i da ga brine to što Ivanu toliko drže.

- Tešim se da su njena kazivanja najvalidnija jer je poslednja videla Danku, odnosno iz njenog vidokruga je nestala. Bila je skrhana i plakala je i rekla mi je da čitavu noć nije mogla da zaspi. Ja sam morao, uprkos svemu, da radim. U rudniku sam bio. Nemam ja, niti moji šta da krijemo - rekao je on.

Na Instagramu objavio fotografiju ćerke

Miloš ilić, otac nestale devojčice Danke Ilić (2) iz Bora za kojom se traga od utorka oglasio se pre nekoliko dana na društvenoj mreži Instagram.

On je objavio fotografiju svoje nestale ćerkice koja je poslednji put viđena u utorak oko 13.45 sati u Banjskom polju u Brestovačkom zaseoku na imanju svoje majke Ivane Ilić.

- Zlato tatino, naći će te tata! Svete moj mali! - napisao je Miloš Ilić na svom Fejsbuk profilu gde je okačio i fotografiju njegove ćerkice.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:52

REPORTER KURIRA S LICA MESTA! Novi detalji potrage za malom Dankom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track