ŠOK TVRDNJE BIVŠEG POLICIJSKOG STAREŠINE: Da li je na snimku mala Danka? Aktivno da se uključe Rumunija i Bugarska
Foto: Kurir, Facebook

kurir televizija

ŠOK TVRDNJE BIVŠEG POLICIJSKOG STAREŠINE: Da li je na snimku mala Danka? Aktivno da se uključe Rumunija i Bugarska

Društvo -

Potraga za dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić iz Bora, koja je nestala je u utorak u 13.45 u naselju Banjsko polje, ušla je u sedmi dan.

Na građane Srbije koji s nesmanjenim interesovanjem i velikom strepnjom prate slučaj nestale devojčice iz časa u čas, ogroman utisak ostavio je snimak iz Beča na kojem se, u pratnji dve Rumunke, kako ih je autor snimka predstavio, vidi devojčica koja neverovatno izgledom i uzrastom podseća na malu Danku.

01:39

Snimak iz Beča na kome je navodno Danka Ilić

Srpska policija odmah se okrenula ka novom tragu jer se nijedan, pa i najmanji, ne prepušta slučaju, a raspisana je i međunarodna potraga za devojčicom iz Srbije - Interpolova žuta poternica.

Blažo Marković, predsednik Sindikata policijskih starešina Srbije i predsednik pokreta Nova snaga, gostovao je u emisiji Puls Srbije gde se dotakao snimka iz Beča.

- Što se tiče snimka, devočica je jako svesna na ovom snimku, gde se nalazi i ko je u njenoj blizini. To se vidi po snimku. Ne moraš da budeš neki veliki stručnjak da bi video. Naša devojčica koja je sad nestala, ona bi bila totalno dezorijentisana i preplašeno bi gledala na te ljude oko nje. Dakle, taj snimak za mene nije validan. Sigurno kada bi malo bolje pogledali taj snimak, videli bi da se tu radi o devojčici koja poznaje svoju okolinu i poznaje ljude koje oko nje. Ovde se radi o snimku koji je lažiran. Ja sam to već rekao u emisiji da će se pojavljivati ovakvi lažni snimci, razni proroci, beli magovi, itd. Sve ovo smeta istrazi - rekao je Marković i dodao:

03:17

ŠOK TVRDNJE POLICIJSKOG STAREŠINE: Snimak male Danke u Beču LAŽIRAN? Gest devojčice sa video snimka mu to potvrđuje, SVE SE VIDI

- Sada je pitanje da li će se pronaći Danka ili ne. Moraju aktivno da se uključe Rumunija i Bugarska, da se uključe sve zemlje u okolini. Dakle, sumnja se na nešto. Za sada se Danka vodi kao nestala, jer ne možemo reći da je oteta, ne znamo to. Mislim da će policija vrlo brzo ući u trag.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:41

Snimak iz Beča gde je navodno viđena Danka Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track