" I TEHNIČKO POREĐENJE POKAZUJE DA JE VEROVATNO DANKA NA SNIMKU" Novinarka iz Beča za Kurir: Nove slike skinute sa gradskih kamera
Foto: Kurir, Printscreen

kurir televizija

" I TEHNIČKO POREĐENJE POKAZUJE DA JE VEROVATNO DANKA NA SNIMKU" Novinarka iz Beča za Kurir: Nove slike skinute sa gradskih kamera

Društvo -

Potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić, koja je nestala prošlog utorka u Banjskom polju, ušla je u deveti dan.

Austrijska policija objavila je da su rođaci dvogodišnje Danke Ilić, pogledali video snimak sa tramvajske stanice Šotering u centru Beča i "pretpostavili da je najverovatnije" reč o nestaloj devojčici.

Sagovrnica Kurir televizije koja je diskutovala o ovoj temi bila je Vera Marjanović, novinarka iz Beča.

01:10

TEHNIČKI SU UPOREDILI DANKU SA DEVOJČICOM SA SNIMKA Direktno iz Beča: Austrijski mediji vrve, skinuti su snimci gradskih kamera!

- Nakon današnjeg saopštenja bečke policije, svi vodeći austrijski mediji su objavili tu priču, objavili su da je po mišljenju rođaka devojčica u pitanju, ali i na osnovu tehničkih upoređivanja njenih fotografija i snimka, zaključeno da se najverovatnije radi o Danki Ilić iz Bora. Pošto je javni tužilac naložio da se svi snimci objave, mi smo danas u austrijskim medijima videli fotografije dve žene koje su viđene na snimku, ovog puta njihovi likovi su veoma prepoznatljivi jer su skinuti snimci sa kamera iz grada. Tako da, danas se na osnovu ovih snimaka može lakše ići u potragu.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Bonus video:

01:32

OBJAVLJIVANJE SNIMKA NA KOM JE MOŽDA DANKA ILIĆ VEĆ IMA OZBILJNU POSLEDICU?! Psiholog ukazuje na važne detalje za identifikaciju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track