OGLASIO SE DIREKTOR VODOVODA KOJI JE PODNEO OSTAVKU ZBOG DANKINOG UBISTVA: Podneću prijave protiv osumnjičenih i DRUGIH ODGOVORNIH
Foto: Nemanja Nikolić

OGLASIO SE DIREKTOR VODOVODA KOJI JE PODNEO OSTAVKU ZBOG DANKINOG UBISTVA: Podneću prijave protiv osumnjičenih i DRUGIH ODGOVORNIH

Društvo -

Goran Pavić, direktor JKP "Vodovod" Bor podneo je neopozivu ostavku iz moralnih razloga. Pavić je najavio da će podneti i odgovarajuće krivične i druge prijave protiv osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, ali i drugih odgovornih lica u preduzeću.

- Iz moralnih razloga podnosim neopozivu ostavku na mesto direkrora JKP "Vodovod" Bor s obzirom na to da su osumnjičeni za ubistvo deteta zaposleni u ovom preduzeću i da postoji osnovana sumnja da su izvršili ovo gnusno ubistvo u toku radnog vremena, službenim vozilom u toku obavljanja radnog zadatka - naveo je on.

Goran Pavić
foto: Facebook

Kako je dodao, pokrenuće krivične i sve druge zakonom propisane postupke protiv osumnjičenih lica, ali i svih drugih zaposlenih odgovornih lica u preduzeću koji su svojim propustom činjenjem ili nečinjenjem doprinela da osumnjičeni ostanu na slobodi 10 dana.

- Napominjem da se JKP „Vodovod“ Bor i ja lično ograđujem u svakom pogledu kako krivičnom tako i materijalnom od postupaka i radnji osumnjičenih radnika - naveo je Pavić u svojoj ostavci.

On je u svoje i u ime preduzeća izrazio saučešće roditeljima, porodici, prijateljima porodice, Boranima i građanima Srbije zbog tragične smrti malene Danke Ilić.

Podsetimo, gradonačelnik Bora Aleksandar Milekić izjavio je danas na konferenciji za medije sazvanom povodom ubistva Danke Ilić da je direktor "Vodovoda" u Boru podneo ostavku iz moralnih razloga.

Kurir.rs/Blic

Preneo: R.J.

Bonus video:

04:15

HIPOTETIČKI JE MOGUĆE DA SU OSUMNJIČENI PRIJAVILI LAŽNO KRIVIČNO DELO Predsednik sindikata policije uključio I OVE pretpostavke

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja