GOSPODIN SE PARKIRAO NA TROTOARU, PA OTIŠAO NA PIĆE U OBLIŽNJI KAFIĆ: Pešaci ako uspeju da prođu na kant! Bezobrazluku nema kraja!
Foto: Printscreen/Instagram/samonovisad

BAHATO

GOSPODIN SE PARKIRAO NA TROTOARU, PA OTIŠAO NA PIĆE U OBLIŽNJI KAFIĆ: Pešaci ako uspeju da prođu na kant! Bezobrazluku nema kraja!

Društvo -

Gotovo svakodnevno se na društvenim mrežama pojavljuju fotografije bahato parkiranih vozila, a prolaznicima posebno bode oči to što se mnogi nepropisno parkirali kako bi popili piće u obližnjem kafiću!

Neki vozači se parkiraju na trotoaru pa tako blokiraju put pešacima, a to može biti najveći problem majkama sa kolicima i malom decom.

Beograđani se često žale i na vozače koji nepropisno postavljaju stubiće, gajbice, kamenje, palete kako bi sebi sačuvali mesto.

bahato parkiranje
foto: Printscreen Instagram serbialive_beograd

- Vojvode Milenka, verovatno sedi u kafiću prekoputa, a pešaci ako uspeju na kant - navodi se u opisu fotografije bahato parkiranog vozila koja je objavljena na storiju Instagram stranice "Serbialive Beograd".

bahato parkiranje
foto: Printscreen Instagram moj_beo_grad

Osvanula je fotografija bahatog parkiranja i u Ustaničkoj ulici.

- U gradu u kome se svi bore i za santimetar slobodnog parking mesta, borba porodice koje imaju malu decu i slično, gospoda parkiraju kako im se može. Pravi bezobrazluk! Ustanička 184 - navodi se u opisu fotografije koja je objavljena na storiju Instagram stranice "Moj_beo_grad_".

Bonus video:

02:29

ŠOK! GARAŽNA MESTA NA VRAČARU PO 30.000 €?! Evo koliko novca mora da izdvojite za 1 parking mesto u Beogradu OSTAĆETE BEZ TEKSTA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track