"SVI ZAJEDNO NASTAVLJAMO DA SANJAMO ANGELININE SNOVE" Revija inspirisana crtežima ubijene devojčice, govor oca rasplakao sve FOTO
Foto: Zorana Jevtić

"SVI ZAJEDNO NASTAVLJAMO DA SANJAMO ANGELININE SNOVE" Revija inspirisana crtežima ubijene devojčice, govor oca rasplakao sve FOTO

Društvo -

U Beogradu se večeras održava revija inspirisana crtežima Angeline Aćimović, koja je stradala u stravičnom masovnom ubistvu koje se dogodilo 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar".

Naime, Angelinin otac je održao govor pred okupljenima.

Dobro veče. Dragi naši gosti, večeras je revija Angelininih haljina, započeo je svoj govor Angelinin otac, pa nastavio:

- Svi mi zajedno nastavljamo da sanjamo Angelinine snove. Svuda oko nas je njeno prisustvo. Kažu, gospod dozvoli čoveku onoliko iskušenja koliko je sposoban da izdrži i iznese. Ja bih dodao da, koliko gospod uzme, toliko i da - rekao je.

1 / 11 Foto: Zorana Jevtić

- Naša porodica svedoči o tome da nam je uzeto najdraže što smo imali, a dat nam je ogroman broj dobrih ljudi koji su ušli u naš život, uz pomoć našeg anđela Angeline. Ja neću govoriti o divnim Angelininim kreacijama, o tome će govoriti stručniji od nas, kao i vi posle revije. Uvek je postavljala ozbiljne ciljeve, a nama je čast da kroz fondaciju nastavimo njenim putem - glasio je govor Angelininog oca.

Porodica i svi prisutni nisu mogli da suzdrže suze, dok su slušali bolne reči Angelininog oca.

Reviji je prisustvovala i majka Eme Kobiljski, Nina, čija ćerka je takođe jedna od žrtava pomenutog masakra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track