TINA TRAŽI SVOG OCA, POSLEDNJI PUT SE ČULI NA BOŽIĆ 2010. GODINE: Tada je bio u Moskvi, ne znam da li je živ! Izgubio mu se trag!
Foto: Shutterstock, Printscreen Facebook

kao da je u zemlju propao

TINA TRAŽI SVOG OCA, POSLEDNJI PUT SE ČULI NA BOŽIĆ 2010. GODINE: Tada je bio u Moskvi, ne znam da li je živ! Izgubio mu se trag!

Društvo -

Poruka jedne Tine digla je korisnike društvenih mreža na noge! Naime, Tina traži svog oca sa kojim se poslednji put čula 2010. godine.

On je tada bio u Moskvi, gde je radio, ali mu se od tada gubi svaki trag.

- Dragi ljudi! Zamolila bih vas ako imate bilo kakvu informaciju u vezi ovog čoveka, da nam javite. Trazi ga ćerka Tina i zanima nas samo da li je živ ili mrtav? - napisala je ona u grupi "Srbi u Moksvi".

Navela je da je poslednji kontakt bio na Božić 2010. godine kada ih je zvao iz Moskve gde je živeo i radio.

otac, Obren, Tina, ćerka
foto: Printscreen Facebook

Ona je priložila i njegov JMBG.

- Srbija i Bosna ga nemaju. Sve već provereno. Ne postoji ni izvod rođenih, venčanih Ili umrlih. Kao da je u zemlju propao. Hvala unapred svima! Višnja i Tina - navodi se u njihovoj molbi.

Priložene su i fotografije njenog oca Obrena.

Obren Nešković
foto: Printscreen Facebook

Navela je i da je zadnje prebivalište njenog oca u Srbiji bilo u Kruševcu.

Javio se jedan gospodin koji je naveo da poznaje Obrena, te da su radili u Kruševačkom "ŠIK".

- Probaću preko ljudi iz KŠ da makar neku informaciju dobijem. Kontaktirao sam jednog čoveka iz našeg društva, on mi je pričao da Obren živi negde blizu Moskve, ne mogu trenutno opredijeliliti koliko je vremena od tada prošlo. Poslednji put sam ga je sreo još daleke 1994/5 godine u Moskvi - napisao je ovaj čovek.

Bonus video:

01:15

POTRESNA ISPOVEST ŽENE KOJOJ SU UZELI ČETVOROGODIŠNJE DETE: Govorio je NEĆE MENE NIKO ODVESTI, a onda...Ne mogu sebi da oprostim!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja