PAKLENI PLAN: Tajkuni Mišković i Đilas spremaju napad na Kurir!

PAKLENI PLAN: Tajkuni Mišković i Đilas spremaju napad na Kurir!

Društvo -
Lider DS i vlasnik „Delta holdinga“, besni što smo raskrinkali njihove sumnjive poslove s Tijanićem i braćom Šarić i time im ugrozili interese, preko svojih medija pokušaće da unište Kurir

BEOGRAD - Istina boli.Vlasnik „Delte“ Miroslav Mišković i lider DS Dragan Đilas rešili su da se obračunaju s Kurirom i spreče objavljivanje tekstova kojima se raskrinkava njihovo sumnjivo poslovanje. Posle serije članaka u kojima se pokazuje kako se ovaj tajkunsko-politički dvojac obogatio kršeći zakon, njihovi mutni poslovi dovedeni su u pitanje, zbog čega će probati da unište Kurir.- Mišković i Đilas, preko medija koje kontrolišu, ali i preko svojih plaćenika i urednika koji su na njihovom platnom spisku, spremaju napad na Kurir i na izdavača Aleksandra Rodića i porodicu Rodić. Njih dvojica su besni zbog pisanja Kurira i rešili su da se osvete po svaku cenu. Pa čak i da u toj osveti budu vrlo lični! Preko svojih medija plasiraće neistine o vodećim ljudima Kurira. Problem je što je Kurir jedini pisao o tome kako su se oni direktno bogatili na račun građana, kako je Đilas dobio sve reklamne minute na RTS, kako je Mišković gradio Belvil kokainskim parama braće Šarić... Dirnuli ste u vrh korupcije, a i Đilas i Mišković su inteligentni - znaju da su bezbedni dok ih mediji ne diraju, jer bez nezavisnih medija nema ni borbe protiv korupcije. Šta mislite, zašto su inače oni ušli u direktno vlasništvo u nekim medijima? Dok su mediji pod njihovom kontrolom, Pres i RTS pod rukovodstvom Aleksandra Tijanića, skrivali njihove nezakonite radnje, Kurir je progovorio o njihovom nelegalnom bogaćenju. Oni znaju da su im nezavisni mediji najveća pretnja - objašnjava naš sagovornik.Kurir će nastaviti s otkrivanjem korupcionaških afera čije god ime da iskrsne, pa makar to bili i za druge medije nedodirljivi Đilas i Mišković.

Dragana Đilasa razljutilo što smo otkrili da je vlasnik Presa
Dragana Đilasa razljutilo što smo otkrili da je vlasnik Presa

Mišković se vratio sa Kipra!Miroslav Mišković vratio se u nedelju u Srbiju, saznaje Kurir! I pored ogromne zaštite koju uživa na Kipru - gde je prebacio i svoj novčani kapital - on se ipak vratio u svoju domovinu, gde se sve glasnije priča o njegovom privođenju.Mišković je postao dostupan nadležnim državnim organima, a kako nezvanično saznajemo, cela njegova porodica je pod prismotrom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track