MORBIDNO: Mrtvacu tražili da plati svoju sahranu!

Budi bog s njima

MORBIDNO: Mrtvacu tražili da plati svoju sahranu!

Društvo -
JKP „Komunalprojekt“ Slavku Strgaru, preminulom pre dve godine, uporno šalje opomene pred utuženje jer nije isplatio 16.138 dinara na ime svojih pogrebnih troškova

Bačka Palanka - Da nije tragično...Ako vi nagovorite Gospoda Boga da me vrati na Zemlju, ja ću uz dužno poštovanje prema vašoj kompaniji platiti 16.138,44 dinara. Moram da vas obavestim da sam ja zauvek otputovao još pre dve godine sa zemaljske kugle. Žao mi je što sam koristio „turističke“ usluge vaše kompanije „Komunalprojekt“, u kojoj ste vi postavljeni na mesto direktora.Ovo je početak pisma koje je komšija pokojnog Slavka Strgara iz Bačke Palanke poslao Draženu Jariću, direktoru JKP „Komunalprojekta“, koji je bio angažovan za organizovanje sahrane. Prema rečima komšije pokojnog Strgara, koji je preminuo 2010. u 52. godini, iz „Komunalprojekta“ na pokojnikovo ime, zbog neisplaćenih pogrebnih usluga, stalno stižu razne opomene. Zbog toga je on želeo da ovim pismom, koje je šaljivo napisao u ime pokojnika i poslao direktoru Jariću, stavi do znanja da je njegov komšija mrtav i da ne može da plati svoju sahranu. U poslednjoj opomeni koja je stigla pre dvadesetak dana piše da pokojnik mora da izmiri 16.138,44 dinara u roku od osam dana, inače će biti utužen.- Gospodin Bog i ekipa predlažu vam da vi ipak mene tužite, a oni će poslati mog duha da izađe na na ročište sa vama. Povodom vaše opomene pred tužbu na moje ime Slavka Strgara, obaveštavam vam da sam i celu svoju porodicu poveo sa sobom. Takođe bih vas zamolio da od sada predmete šaljete na moju adresu Galaksija X2Q5. Ulazak u našu dimenziju nalazi se u jednom od pasa lutalica u Bačkoj Palanci. Da bi ste saznali koji je to pas, prošetajte se Palankom i pas koji vas ujede za guzu je taj, pa njemu dajte pismo kako bi nam na vreme bilo dostavljeno. Pozdrav iz raja i poližeš mi j.. a - poručio je komšija direktoru „Komunalprojekta“.

Opomena koju je jkp poslalo preminulom strgaru
Opomena koju je jkp poslalo preminulom strgaru

Jarić: Ne treba pokojnik da plati!Dražen Jarić, direktor „Komunalprojekta“, potvrdio je za Kurir da je dobio pismo „bezobrazne“ sadržine. Ja sam na ovoj funkciji mesec dana, a to je račun za pogrebne usluge koje ne treba da plati mrtvac, već neko drugi. Te opomene se vode na izvesnog Đorđa koji je preuzeo sanduk - kratko nam je rekao Jarić, iako se na opomeni jasno vidi da je naslovljena na Slavka Strgara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track