Ratko Dmitrović novi urednik Večernjih novosti!

Smena na čelu

Ratko Dmitrović novi urednik Večernjih novosti!

Društvo -
Nadzorni odbor kompanije jednoglasno prihvatio neopozivu ostavku Manojla Vukotića

BEOGRAD - Nadzorni odbor Kompanije "Novosti" AD na današnjoj sednici jednoglasno je prihvatio neopozivu ostavku Manojla Vukotića na funkcije generalnog direktora i glavnog urednik svih izdanja Novosti, a umesto njega imenovao Ratka Dmitrovića za vršioca dužnosti funkcija koje je do sada obavljao Vukotić.

Dmitrović je rođen 1958. u Komogovini, na Baniji. Studirao je pravo i novinarstvo na Beogradskom i Zagrebačkom univerzitetu. Profesionalnu karijeru počeo je 1981. godine. Novinarske i uredničke poslove obavljao je u Politici, NIN i Radioteleviziji Srbije.

Bio je pokretač i glavni i odgovorni urednik nedeljnika Argument, a proteklih pet godina bio je glavni i odgovorni urednik frankfurtskih Vesti. Po završetku sednice, Dmitrović je imenovao novinara političke rubrike Novosti Milana Babovića za zamenika glavnog urednika, dok je za pomoćnika glavnog urednika imenovao Slobodana Reljića, sadašnjeg urednika nedeljnog izdanja Večernjih novosti.

Nadzorni odbor je zahvalio Vukotiću za uspešan rad u Kompaniji "Novosti", na čijem čelu je bio više od 12 godina, objavljeno je na sajtu Novosti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track