Kontrolori Bus Plusa uhapsili pljačkaša trafike

Kontrolori Bus Plusa uhapsili pljačkaša trafike

Beograd -
Nepoznati muškarac je nakon krađe počeo da beži, ali su ga kontrolori Bus Plusa zaustavili u ulazu zgrade i zadržali do dolaska policije

BEOGRAD- Kontrolori Bus Plusa, I. T. (25) i N. V. (22) danas popodne oko 13.30 časova uhvatili su muškarca koji je na stajalištu Šumice oteo pazar od radnice trafike.

Nepoznati muškarac je nakon krađe počeo da beži, ali su ga kontrolori Bus Plusa zaustavili u ulazu zgrade i zadržali do dolaska policije.- Čekali smo sledeće vozilo kako bismo nastavili da radimo. Čuo sam zapomaganje žene, koja je vikala: zaustavite lopova, pomozite mi! Tek kada je muškarac protrčao pored nas sa kesom u ruci shvatio sam da je u pitanju pljačka. Potrčao sam za njim i uspeo da ga zaustavim – kaže I.T., dodajući da je ubrzo stigao i kolega N.V. koji mu je pomogao da zadrže lopova.Ubrzo je stigla i interventa policija koja je privela muškarca i vratila novac radnici.- Drago mi je da smo pomogli i opet bih učinio isto. Skoro svakodnevno pomažemo sugrađanima u različitim situacijama. Kolege neretko pozivaju Hitnu pomoć kada je putnicima loše, uvek vraćamo izgubljne stvari u prevozu, upozoravamo ih na otkopčane torbe, dodaje N.V. ističući da je i to sastavni deo njihovog posla.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track