Skupština usvojila izveštaje o radu NBS i DRI
Foto: Tanjug

Poslanici glasali

Skupština usvojila izveštaje o radu NBS i DRI

Društvo -
Guvernerka NBS Jorgovanka Tabaković je zatražila da se što pre zakaže sednica Odbora za finansije na kojoj će biti podnet izveštaj o radu NBS u drugoj polovini prošle godine

BEOGRAD - Odbor Skupštine Srbije za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih finansija usvojio je danas Izveštaj o poslovanju i rezultatima rada Narodne banke Srbije (NBS) za 2011, kao i Polugodišnji izveštaj o NBS o monetarnoj politici za prvih šest meseci 2012.

Usvojen je i Izveštaj Saveta guvernera NBS o radu za 2012. godinu, kao i Program monetarne politike NBS za 2013. godinu.

Poslanici su usvojili i Izveštaj o monetarnoj politici za 2011. godinu i Izveštaj o stabilnosti finansijskog sistema za 2011. godinu.

Guvernerka NBS Jorgovanka Tabaković je zatražila da se što pre zakaže sednica Odbora za finansije na kojoj će biti podnet izveštaj o radu NBS u drugoj polovini prošle godine. Odbor za finansije usvojio je i Izveštaj o radu Državne revizorske institucije (DRI) za 2012. godinu, ali je zatraženo da DRI za tri meseca predstavi i dodatni izveštaj o realizaciji preporuka koje je dala za 2011. godinu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track