PRIHVATIO MINISTARKIN IZAZOV: Bajatović sa vrhom Srbijagasa dao krv
Foto: Srbijagas

Novi Sad

PRIHVATIO MINISTARKIN IZAZOV: Bajatović sa vrhom Srbijagasa dao krv

Društvo -
Akciji u Zavodu za transfuziju, odazvali su se i predsednik Rukometnog kluba Vojvodina Darko Jevtić i Stevan Popov, kapiten tog kluba

NOVI SAD - Generalni direktor JP „Srbijagas“ Dušan Bajatović i članovi menadžmenta nacionalne gasne kompanije dali su danas krv u Zavodu za transfuziju krvi u Novom Sadu.

Poslovodstvo je odlučilo da se odazove pozivu Aktiva davalaca krvi Srbijagasa, koji godinama unazad, svaka tri meseca, organizuje ovakve akcije. Među članovima menadžmenta koji su učestvovali u ovoj humanoj akciji bili su izvršni direktor za investicije Jovica Budimir, pomoćnik generalnog direktora Milan Zdravković, direktor pravnog sektora Milan Đukić i njihovi saradnici.

Predsednik Aktiva dobrovoljnih davalaca krvi u Novom Sadu Milan Lakić izjavio je tim povodom da kompanija Srbijagas ima oko 300 dobrovoljnih davalaca, koji redovno daju krv. On ističe da preduzeće, za tradiciju organizovanog davalaštva, već četvrtu godinu za redom, dobija priznanje Crvenog krsta Srbije - „Najhumanija sredina“. Zaposleni Srbijagasa, članovi Aktiva dobrovoljnih davalaca krvi, u okviru treće ovogodišnje akcije, sutra će organizovano dati krv Novom Sadu.

Zajedno sa menadžmentom Srbijagasa današnjoj akciji u Zavodu za transfuziju, odazvali su se i predsednik Rukometnog kluba Vojvodina Darko Jevtić i Stevan Popov, kapiten tog kluba.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track