Počela sa radom prva zvanična Google akademija u Srbiji!
Foto: Promo

Kako do Google sertifikata

Počela sa radom prva zvanična Google akademija u Srbiji!

Edukacija -

Moderan biznis postao je nezamisliv bez korišćenja svih mogućnosti za oglašavanje i analitiku koje nudi kompanija Google. Iz tog razloga su poslodavci stalno u potrazi za Google AdWords i Analytics ekspertima koji uspešno koriste ove alate za povećanje prodaje i profita.

Ovo je prepoznao i sam Google, pa je zajedno sa partnerima iz čitavog sveta pokrenuo programe zvanične obuke za sticanje prestižnih AdWords i Analytics sertifikata.

Prva edukativna ustanova kod nas na kojoj se izvodi ovakva obuka je InternetAcademy.

Do Google sertifikata za samo mesec dana

Google akademija vam omogućava da kroz mesec dana intenzivnog programa, od predavača koji su dokazani stručnjaci u ovoj oblasti steknete primenljive veštine i praktična znanja koje ćete uspešno primenjivati u karijeri, ali i da se pripremite za sticanje čak šest Google sertifikata: Fundamentals, Search, Video, Display, Mobile i Analytics.

Predavanja se održavaju u savremenom prostoru InternetAcademy u centru Beograda i radi se u malim grupama. Ukoliko se prijavite do 31. maja, ostvarujete i posebne pogodnosti prilikom upisa. Saznajte više na sajtu InternetAcademy.

foto: Promo

Zašto su Google AdWords i Google Analytics važni za sve koji se bave online poslovanjem?

Google AdWords i Google Analytics pokrivaju važne procese u digitalnom advertajzingu, a stručnjaci koji uspešno vladaju njima su izuzetno traženi od strane poslodavaca.

Google AdWords predstavlja skup znanja koja se koriste prilikom kreiranja kampanja za online oglašavanje. Kako poslovanje kompanija često direktno zavisi od kvalitetne internet kampanje, poznavanje ovih alata je od izuzetne važnosti.

Google Analytics, s druge strane, predstavlja skup alata koji služe za pregled i analizu aktivnosti na sajtovima, što omogućava razvoj poslovanja putem prikupljanja podataka i njihove analize. Eksperti u ovoj oblasti mogu i do nekoliko puta povećati profit kompanije za koju rade.

Postanite i vi sertifikovani stručnjak za Google alate

Iskoristite jedinstvenu priliku i po izuzetno povoljnim uslovima upišite Google Academy, gde ćete kroz intenzivnu jednomesečnu obuku steći znanja za polaganje za čak šest Google sertifikata.

Saznajte više o ovom izuzetno traženom programu na ovom linku.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track