NAJSAVREMENIJA KEMBRIDŽ GIMNAZIJA U SRBIJI SLAVI ROĐENDAN: Upišite svoje dete uz 40% popusta
Foto: Promo

NAJSAVREMENIJA KEMBRIDŽ GIMNAZIJA U SRBIJI SLAVI ROĐENDAN: Upišite svoje dete uz 40% popusta

Edukacija -

Najsavremenija Kembridž gimnazija u Srbiji i regionu i ove godine rođendan obeležava na drugačiji način: poklonom za vas – i do 40% popusta na školarinu.

Svi zainteresovani roditelji u toku rođendanske nedelje, koja traje do petka, 24. maja, mogu da upišu svoje dete u Savremenu gimnaziju za samo 161 evro mesečno, čime će mu obezbediti obrazovanje kakvo nude najprestižnije svetske škole.

Saznajte više o savremenoj rođendanskoj ponudi ovde.

Kembridž obrazovanje sada je dostupno i vašoj porodici

Školovanje koje donosi svetski priznate Kembridž diplome više nije nedostižno za one koji žive u Srbiji. Računica je jednostavna – iznos koji biste izdvajali za vrhunsko obrazovanje svog deteta u elitnoj Kembridž gimnaziji sada je manji od rate za automobil ili za letovanje, o nekim još krupnijim izdacima da ne govorimo, a vrednost koju vam donosi nemerljiva je.

U Savremenoj ističu da ovako pristupačnom cenom žele da nagrade sve koji na vreme donesu pravu odluku o nastavku školovanja u Savremenoj gimnaziji i da kvalitetno Kembridž obrazovanje približe svakom detetu i svakoj porodici.

Besplatno školovanje za najbolje male maturante

Pored sniženih cena upisa, Savremena gimnazija u rođendanskoj nedelji najboljim osnovcima, a svojim budućim učenicima, nudi i besplatno školovanje kroz odgovarajući program podstreka!

Vrednice, genijalci, vukovci, uspešni sportisti, umetničke duše, ali i svi drugi talentovani i nadareni učenici koji sada završavaju 8. razred mogu da dobiju neki od pet podstreka za najbolje i tako ostvare popust na školarinu i do 100 posto u Savremenoj gimnaziji, ako se prijave do 1. juna.

foto: Promo

Najsavremeniji uslovi za najbolje rezultate

Pored plana i programa Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Savremena gimnazija radi i po Kembridž planu i programu, koji ispunjava najviše standarde kvaliteta.

U njoj učenici mogu steći svetski priznate Kembridž diplome, dok je učenje podržano primenom najnovijih tehnologija, kao što su iPad uređaji, interaktivne table i stolovi, Amazon Echo, Samsung Gear VR, elektronski dnevnici, jedinstvena e-Learning platforma, 3D štampači, 3D olovke i 3D skeneri.

Savremeni gimnazijalci provode vreme u jedinstvenim, posebno dizajniranim učionicama ‒ Intelligent Classroom i Google Technology Classroom, a sale za odmor, učenje i druženje prilagođene su njihovim potrebama i kreirane tako da ih podstaknu na što bolje rezultate.

Uz sve to, učenje je interaktivno, kreativno i zanimljivo, jer profesori Savremene gimnazije, vrhunski stručnjaci u svom poslu, neprestano pronalaze nove, drugačije načine prenošenja znanja i nastoje da učenici to znanje i praktično usvoje.

Upišite dete u Savremenu uz rođendanski popust

Iskoristite najpovoljnije cene upisa i 40% popusta samo tokom trajanja rođendanske akcije, koja traje do petka, 24. maja, i svom detetu obezbedite najkvalitetnije školovanje, koje će odrediti njegovu budućnost!

Upišite dete u najsavremeniju Kembridž gimnaziju u Srbiji po posebnim uslovima

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track