Najnovije vesti

PRIJAVITE SE ŠTO PRE! ITAcademy i Oracle školuju novu generaciju budućih Java programera od 2. decembra
Foto: Promo

PRIJAVITE SE ŠTO PRE! ITAcademy i Oracle školuju novu generaciju budućih Java programera od 2. decembra

Edukacija

Obrazovna institucija ITAcademy, koja se već godinama uspešno bavi edukacijom IT kadrova, prvi je i jedini zvanični Oracle WDP Partner u Srbiji.

Saradnja ITAcademy sa ovom, drugom po veličini softverskom kompanijom na svetu, donosi budućim IT stručnjacima školovanje po savremenom programu za Java programere i najpriznatiji međunarodni Oracle sertifikat.

Status Oracle WDP Partnera posebno je važan jer dolazi u trenutku kada je potražnja za Java programerima na tržištu značajno porasla u odnosu na stručnjake za druge programske jezike.

Šta donosi saradnja sa kompanijom Oracle?

Svi koji izaberu ITAcademy kao svoj put ka odličnoj zaradi u oblasti informacionih tehnologija, sada će u tome imati podršku ove gigantske kompanije. Ova saradnja omogućava polaznicima pohađanje specijalizovane grupe kurseva koji su usklađeni po Oracle programima i koji donose praktična znanja prilagođena potrebama trenutnom IT tržištu.

foto: Promo

Takođe, školovanje na ITAcademy omogućava vam da steknete prestižne međunarodne Oracle sertifikate, koji imaju posebnu vrednost u očima poslodavaca upravo zbog ogromne zastupljenosti programskih rešenja ove kompanije širom sveta.

Sertifikati za odličnu zaradu i siguran posao

Do Oracle sertifikata, koji predstavljaju sinonim za odličnu zaradu i sigurnu budućnost, možete doći školovanjem po programu Java Development, koji vas priprema za programiranje u najzastupljenijem programskom jeziku današnjice.

Znanja koja usvojite kroz jednogodišnje obrazovanje omogućiće vam da se bavite programiranjem raznih softverskih rešenja i aplikacija za Android operativni sistem koji vam mogu doneti zaradu od 600 evra na početku karijere do čak 4 puta veće cifre posle nekoliko godina sticanja iskustva.

foto: Promo

Online učenje vs tradicionalno školovanje: Odluka je na vama

ITAcademy vam omogućava da sami izaberete način školovanja koji više odgovara vašim obavezama. Pored tradicionalnog modela obrazovanja, koji podrazumeva fizičko prisustvo predavanjima u učionici, pruža vam se mogućnost da se opredelite i za online učenje putem razvijene DL platforme.

Školovanje preko interneta uz ovakvu platformu izgleda isto kao i da ste u učionici, s tim što sami birate kada i gde ćete rešavati zadatke, pratiti video-snimke predavanja u visokoj rezoluciji i sticati najtraženija IT znanja.

Bez obzira na to za koji model obrazovanja se odlučite prilikom upisa na ITAcademy, imaćete priliku da usvojite ista znanja i dobijete vredan sertifikat koji će predstavljati vašu ulaznicu za najperspektivnija zanimanja 21. veka.

Nije kasno da i vi postanete deo nove ITAcademy generacije

Nastava na ITAcademy počinje 2. decembra. Upisni rok po promotivnim cenama uskoro se završava, a broj slobodnih mesta je ograničen.

Zato reagujte što pre, prijavite se putem ovog linka i obezbedite sebi IT školovanje koje će vas dovesti do odlično plaćenog posla za samo 12 meseci.

Promo tekst

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...