APLIKACIJE ZA PREDUZETNIKE: Probajte ove 4 veoma korisne, a manje poznate aplikacija za preduzetnike
Foto: Promo

Samo za vlasnike biznisa

APLIKACIJE ZA PREDUZETNIKE: Probajte ove 4 veoma korisne, a manje poznate aplikacija za preduzetnike

Edukacija -

Gmail, Trello, GoogleDocs… lista poznatih aplikacija koje koriste preduzetnici je beskrajna. Ovom prilikom predstavljamo neke od kvalitetnih aplikacija koje su dugo na tržištu, a malo su poznate.

Ukoliko ste vlasnik biznisa, probajte da koristite i ove aplikacije.

foto: Promo

Ginger

Ako je vaš biznis prerastao lokalne okvire i ulazi u više vremenskih zona, Ginger je aplikacija za vas. Održavajte onlajn konsultacije, brejnstorminge, nadgledajte izvršenje zadataka.

Gde god da se nalaze, uz korišćenje ove aplikacije, svi vaši zaposleni biće u neprestanoj komunikaciji bez teškoća.

foto: Promo

Lift

Ova neobična aplikacija za rad na sebi i povećanje efikasnosti daje korisniku mogućnost da bude deo neke od mikrozajednica. Postanite član grupe „Spavamo 7 sati” i potrudite se da svakoga dana ispunite svoje obećanje. Gde je motivacija? Drugi članovi će vas nagraditi kada ispunite cilj.

foto: Promo

Any.do

U pitanju je lista zadataka, efikasno organizovana po sedmičnom rasporedu. Pregledna i brza, ova aplikacija će koristiti ne samo preduzetnicima, već i svima koji žele da žive organizovanim životom.

Flipboard

Pratite poslovne naloge na društvenim mrežama, profesionalne blogove, web sajtove i magazine. Aplikaciju možete prilagoditi tako da pokazuje najposećenije stranice. Flipboard takođe poseduje efikasnu pretragu, kao i opciju sortiranja materijala.

foto: Promo

Ukoliko pokrećete startap, ove aplikacije će vam sigurno koristiti. A ako razmišljate o tome da gradite karijeru u razvoju aplikacija, koristiće vam dvojako. Pre svega uz njih možete da organizujete dan, a potom da iz njih crpite i inspiraciju za svoje projekte.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track