Najnovije vesti

Želite da nastavite studiranje? Imamo odlične vesti za vas: Iskoristite popust i ostvarite vašu želju!
Foto: Promo

Želite da nastavite studiranje? Imamo odlične vesti za vas: Iskoristite popust i ostvarite vašu želju!

Edukacija

Ukoliko ste stali sa studijama, a želite da ih nastavite, odlučili smo da vam pomognemo.

Sigurno ste svi čuli da je jedna od najvažnijih životnih odluka – Koji fakultet upisati? Ali, u poslednje vreme se postavlja pitanje da li ga uopšte upisivati. Mladi sve više veruje da je to gubljenje vremena i novca, a često se susrećemo i sa onima koji su ga započeli, ali ne i završili.

Ako sve veći broj mladih odustaje od Fakulteta, oni će kad-tad ceniti što neko drugi nije odustao, tako da diploma ipak govori nešto dobro o vama.

Studiranje, ne samo da donosi napredak u poslu i karijeri, već razvija disciplinu, odgovornost i podstiče lični razvoj.

Ukoliko ste stali sa studijama, a želite da ih nastavite, odlučili smo da vam pomognemo.

Na Fakultetu društvenih nauka (FDN) svaki dan školovanja predstavlja rad na izgradnji jakog temelja za buduću uspešnu karijeru. Ne samo da stičete znanje kroz predavanja eminentnih domaćih i stranih predavača, istaknutih privrednika, televizijskih i novinskih urednika, direktora najuspešnijih kompanija, već stičete i veštine da svoje znanje koristite u praksi.

Više ne morate da brinete kako ćete uskladiti posao i privatne obaveze sa Fakultetom jer je na FDN studiranje potpuno prilagođeno vama.

FDN
foto: Promo

U bilo koje doba dana, bilo koji dan u nedelji, moći ćete da pristupite platformi na kojoj se nalazi sav materijal neophodan za učenje i polaganje ispita, tako da vam nemogućnost odlaska na predavanje više ne predstavlja problem.

Konsultacije profesora su u prepodnevnim i popodnevnim terminima, tako da uvek možete biti u prilici da uskladite vaše obaveze i da dođete do Fakulteta kako biste imali uživo konsultacije sa profesorom. Takođe, profesori su vam stalno na raspolaganju putem mejla ili drugih vidova onlajn komunikacija.

Ne propustite priliku da pored znanja, razvijete kreativno razmišljanje, kritičko posmatranje i naviku da se svakodnevno dodatno usavršavate, a pored toga i usvojite neophodna praktična znanja koja možete primeniti na tržištu rada.Iskoristite sjajan popust za studiranje koje možete platiti u čak 12 rata po 90 evra!

Možete da izaberete studije Ekonomije ili Digitalnih medija i komunikacija.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...