OBEZBEDITE CAMBRIDGE I IB ŠKOLOVANJE ZA SVOJE DETE NA VREME: Popunjeno je preko 90% mesta u International Schoolu
Foto: Tim Edukacija

OBEZBEDITE CAMBRIDGE I IB ŠKOLOVANJE ZA SVOJE DETE NA VREME: Popunjeno je preko 90% mesta u International Schoolu

Edukacija -

Popunjeno je preko 90% mesta u International Schoolu za generaciju 2023/24. Reč je o najmodernijoj Cambridge i IB osnovnoj i srednjoj školi, u kojoj, učeći isključivo na engleskom jeziku, godinama stasavaju visokoobrazovani, ambiciozni, motivisani i uspešni mladi ljudi, koji svoj akademski i profesionalni razvoj nastavljaju na najprestižnijim domaćim i svetskim univerzitetima. Vaše dete neće ići u ovu školu zato što mora, već zato što želi.

Prema poslednjem preseku stanja, Year 10 i Year 12 (I i III razred srednje škole) najtraženiji su razredi i za njih su ostala samo mesta sa unapred određenom kombinacijom predmeta, za Year 7 i Year 8 (VI i VII razred osnovne škole) ostalo je samo 5, odnosno 7 mesta, dok za Year 9, Year 11 i Year 13 više nema slobodnih mesta (osim onih u okviru Cambridge Distance Learning školovanja za Year 11 i Year 13).

Prijavite se odmah i iskoristite poslednju priliku da obezbedite svom detetu prestižno Cambridge i IB školovanje kakvo nude samo najkvalitetnije svetske škole. Raspoloživa mesta će se popunjavati u skladu sa redosledom pristizanja prijava za upis.

Stvarno drugačije školovanje koje stvara buduće internacionalne lidere

International School je škola za više razrede osnovne škole i srednja škola koju su Cambridge univerzitet, obrazovna organizacija International Baccalaureate i Ministarstvo prosvete akreditovali, tj. ovlastili za sprovođenje inovativnog nastavnog programa. Akreditacija predstavlja garanciju kvaliteta i još jedan dokaz da se u International Schoolu sprovodi najkvalitetnija nastavna praksa po najsavremenijim i svetskim standardima.

Tim Edukacija
foto: Tim Edukacija

Koncipirana kao future-ready school i kao mesto na kome učenici na kreativan i moderan način saznaju svet oko sebe, International School predstavlja veoma inspirativnu sredinu za ambiciozne mlade ljude. U modernom svetu, koji se neprestano menja, neophodno je držati korak sa vremenom i stalno usvajati nova znanja. Upravo zbog toga International School je napravio najbolji spoj svetskih metodičkih trendova, informacionih tehnologija i nastavnog programa. Časovi su interdisciplinarni, kreativni i inovativni, a učenicima su na raspolaganju brojni edukativni alati i interaktivne aplikacije. Jedinstven nastavni plan i program omogućava učenicima da neprestano napreduju prateći najnovije trendove u edukaciji.

Upisom u International School vaše dete dobija sveobuhvatno osnovno i srednje obrazovanje, što predstavlja idealnu osnovu za nastavak školovanja na najprestižnijim domaćim i stranim univerzitetima, budući da ima mogućnost da stekne internacionalno priznate Cambridge i IB diplome.

Znanje stečeno u International Schoolu i međunarodno priznata diploma kao karte za život i rad bilo gde na svetu

Tajna uspeha International Schoola leži upravo u internacionalnoj transferabilnosti znanja i veština koje njegovi učenici stiču školujući se po internacionalno priznatim kurikulumima. I Cambridge i IB program, koji su dostupni u International Schoolu, među univerzitetima i svetskim poslodavcima prepoznati su kao retki međunarodni kurikulumi koji zaista obezbeđuju globalna znanja. Otuda školovanje u International Schoolu predstavlja ultimativni pasoš koji učenicima omogućava uspešan život i rad u globalnom kontekstu bilo gde na planeti.

U International Schoolu možete omogućiti svom detetu da kombinuje dva izuzetno cenjena i internacionalno priznata kurikuluma, koja će mu otvoriti vrata najboljih svetskih univerziteta i kompanija.

O posebnosti International Schoola najbolje govore zadovoljni učenici i roditelji

Milica Prvulj, Mionina mama, smatra da je International School prava škola za učenike koji žele da nastave sa studijama u inostranstvu:

„International School ima program i pristup za decu kao što je moje dete, koje je završilo osnovnu školu maltene u inostranstvu, a dva razreda u Srbiji, i nikad se nije uklopilo u taj način učenja. Razlog što smo izabrali International School je taj što će Miona imati nastavu na engleskom jeziku, koja će joj omogućiti lakši upis na fakultet u inostranstvu. Ovo je škola koja joj pruža jedan bezbolan prelaz, recimo, u četvrti razred srednje škole u SAD i kasnije na fakultet tamo, jer je program u 96% slučajeva isti kao programi u američkim srednjim školama.”

Tim Edukacija
foto: Tim Edukacija

Mia Aleksić, učenica International Schoola, u ovoj školi razvila je svoje talente. Evo šta ona ima da kaže o svom školovanju u International Schoolu:

„Ova škola nam obezbeđuje brojne prilike za budućnost, što znači da ona predstavlja jednu od najboljih opcija kada se razmišlja o tome koju školu upisati. Mnogo mi se dopada što svaki nastavnik daje sve od sebe da pomogne i ima odličan odnos sa svakim učenikom.”

Popunjeno je preko 90% mesta za generaciju 2023/24! Obezbedite svom detetu internacionalno priznato obrazovanje i diplome, potpuno drugačiji pristup učenju i znanje za zanimanja 21. veka.

Iskoristite poslednju priliku za upis u generaciju 2023/24, prijavite se odmah!

Tim Edukacija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track