TOMA FILA, KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA BEOGRADA: SPS ima ljude za pobednički tim Beograda, očekujemo veliku podršku
Foto: Printscreen/Kurir TV

izbori 2022

TOMA FILA, KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA BEOGRADA: SPS ima ljude za pobednički tim Beograda, očekujemo veliku podršku

Izbori 2022. -

BEOGRAD - Kandidat za gradonačelnika Beograda ispred Socijalističke partije Srbije (SPS) Toma Fila izjavio je danas da ta partija ima ljude za pobednički tim Beograda, koji znaju kako se vodi prestonica i da zbog toga očekuje veliku podršku gradjana.

Na predizbornom skupu na beogradskoj opštini opštini Zvezdara, predsednik SPS Ivica Dačić kazao je da je za SPS čast što je Fila, za kog je naveo da je potomak jedne od najstarijih beogradskih porodica, prihvatio da bude prvi na toj listi kandidata za odbornike Skupštine grada.

"Fila je oličenje starog duha Beograda, koga krase divne osobine da pomaže ljudima i bude njihov zaštitnik. Celog svog života zastupao je i branio običnog čoveka od nepravde, boreći se za istinu. Ova kandidatura je njegov način da se oduži gradu koji ga je podigao i odškolovao. Toma Fila će biti najbolji gradonačelnik Beograda", naveo je Dačić, a saopštio SPS.

Predsednik gradske organizacije SPS Beograd Nikola Nikodijević podsetio je šta je sve uradjeno u Beogradu u oblasti saobraćajne i komunalne infrastrukture, navodeći da Beograd postaje tranzitno čvorište Jugoistočne Evrope, rakrsksnica trgovačkih puteva, ali i atraktivna destinacija sa velikim brojem uslužnih delatnosti.

"To je razvojna šansa Beograda i Srbije, za te ciljeve nastavljamo da se borimo i u budućnosti", rekao je Nikodijević.

Kurir.rs/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track