PODRŠKA VUČIĆU I SNS IZ REPUBLIKE SRPSKE: Sve resurse stavljamo na raspolaganje kako bi pobeda bila ubedljivija i jača
Foto: Printscreen/Pink TV

PODRŠKA VUČIĆU I SNS IZ REPUBLIKE SRPSKE: Sve resurse stavljamo na raspolaganje kako bi pobeda bila ubedljivija i jača

Izbori 2022. -

Zastupnici 26 udruženja iz Republike Srpske i Bjeljine potpisalo je pismo podrške parlamentarnoj listi Srpske napredne stranke i kandidatu za predsednika Srbije Aleksandru Vučiću za izbore 3. aprila.

- Udruženja iz Republike Srpske i Bjeljine pružaju punu podršku listi SNS I predsedniku Aleksandru Vučiću na predstojećim izborima 3. aprila. Sve svoje resurse stavljamo na raspolaganje kako bi pobeda predsednika Aleksandra Vučića i liste SNS bila jača bila i ubedljivija. Jaka i snažna Srbija na čelu sa Vučićem znači nastavak podrške, kao i izgradnju snažnije i jače Republike Srpske, navodi se u pismu podrške udruženja iz Republike Srpske.

Skupu su prisustvovali funkcioneri SNS Novak Nedić i Milan Stevanović. Teolog i predsednik Svepravoslavnog kampa prijateljstva Miloš Stojković rekao je da je podrška SNS u stvari podrška jednom velikom saboru za snažu, razvijenu i ponosnu svetosavsku Srbiju koje se ne stide ni preci, ni potomci. Srbiju koja obnavlja i puteve i fabrike, ali i hramove i svoju tradiciju.

Domaćin skupa i odbornik u Skupštini grada Bijeljina Milan Trninić pružio je punu podršku listi SNS i Aleksandru Vučiću na predstojećim izborima.

(Kurir.rs/Central Media)

Bonus video:

00:26

Aleksandar Vučić stigao u Rašku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track