PRATITE SPECIJAL KURIR TELEVIZIJE "SRBIJA BIRA ’22" Prvi saznajte procene rezultata uz najstručnije analize!
Foto: Kurir

PRATITE SPECIJAL KURIR TELEVIZIJE "SRBIJA BIRA ’22" Prvi saznajte procene rezultata uz najstručnije analize!

Izbori 2022. -

Danas SRBIJA BIRA ko će da uđe u Skupštinu, ko u Stari dvor, a ko na Andrićev venac.

Gledajte specijalnu emisiju SRBIJA BIRA ’22 na Kurir televiziji od 19.55 i saznajte sve važne informacije! Zahvaljujući partnerstvu kompanije Adria Media Group sa Ipsosom Srbija i CeSID-om, koji organizuju paralelno brojanje glasova, Kurir će direktno objavljivati prve procene o izlaznosti i izbornim rezultatima.

I to nije sve! Gledaoci na jednom mestu mogu da prate najstručnije analize relevantnih analitičara, grafičke prikaze, reakcije izbornih štabova i komentare na društvenim mrežama.

Domaćini emisije posvećene izbornoj noći su istaknuti novinari informativne redakcije Kurir televizije Silvija Slamnig i Slaviša Veselinović. Oni će analizirati aktuelne informacije u realnom vremenu sa brojnim sagovornicima u studiju, Vladimir Karalejić će prezentovati obrađene podatke pomoću najnovije tehnologije, a stanje na društvenim mrežama pratiće i komentarisati Marija Vasiljević. Reporteri Kurira uključivaće se sa svim aktuelnostima iz izbornih štabova.

Pored televizije, sajt kurir.rs uživo prati stanje na biralištima i izlaznost, uz uključenja reportera s najnovijim informacijama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track