KOALICIJA NADA ODRŽALA ZAVRŠNU KONVENCIJU U BEOGRADU: Jedina smo nacionalna i demokratska alternativa vlasti
Foto: Nemanja Nikolić

IZBORI

KOALICIJA NADA ODRŽALA ZAVRŠNU KONVENCIJU U BEOGRADU: Jedina smo nacionalna i demokratska alternativa vlasti

Izbori 2022. -

Srpska koalicija NADA koju čini POKS, DSS i 25 udruženja građana, održala je završnu konvenciju u Beogradu odakle je poručila da je jedina nacionalna i demokratska alternativa vlasti.

- Naša zemlja, naš narod, ima već dovoljno neprijatelja da bismo kopali rovove i da bismo pravili jedni od drugih neprijatelje. Taj luksuz Srbija, naprosto nema. Zato ćemo se i dalje ponašati kako smo to činili do sada, čestito, pošteno, energično, i nadasve srpski, u najlepšem, najplemenitijem smislu te reči. Za mene neki drugi smisao te reči i ne postoji - izjavio je kandidat za predsednika Srbije ispred Srpske koalicije NADA, dr Miloš Jovanović.

Na završnoj konvenciji obratio se i general Božidar Delić, prvi na listi za poslanike i izjavio:

- Onako odlučno kako smo branili Kosovo i Metohiju od NATO agresora, kada nisu uspeli da nas pomere ni za milimetar sa granice, isto tako odlučno ćemo nastaviti borbu u parlamentu za vraćanje potpunog suvereniteta Srbije nad našom južnom pokrajinom" - izjavio je general Božidar Delić.

- Pozivam sve članove i pristalice POKS, sve monarhiste, da glasaju za našu Srpsku koaliciju NADA i dr Miloša Jovanovića za predsednika jer jedino on može pobediti u drugim krugu. Za njega će glasati i nacionalno i građanski orijentisani glasači, za razliku od svih drugih kandidata opozicije" - izjavio je predsednik POKS i jedan od lidera koalicije NADA - Vojislav Mihailović.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track