"SVAKI GRAĐANIN NAM JE JEDNAKO VAŽAN" Vučević razgovarao sa ženama iz Novog Sada
Foto: Srpska napredna stranka

"SVAKI GRAĐANIN NAM JE JEDNAKO VAŽAN" Vučević razgovarao sa ženama iz Novog Sada

Izbori 2024 -

Svaki građanin nam je jednako važan, ali žene su stub svake porodice, a samim tim i celog društva i naše otadžbine Srbije, naglasili su Miloš Vučević i Biljana Pantić Pilja u razgovoru sa ženama iz Novog Sada.

Miloš Vučević, Aleksandar Vučić, SNS
foto: Srpska napredna stranka

"Žene su odgovornije, lojalnije, žene su sposobnije. Žene razumeju da država nije igračka i da izbori nisu igra", podvukao je prvi na listi "ALEКSANDAR VUČIĆ - Srbija ne sme da stane" Miloš Vučević i podsetio da je država kupila mamografe i magnetne rezonance, za gradove širom Srbije, kako bi obezbedila jednake uslove za zdravstvenu zaštitu građana, bez obzira u kom delu zemlje da žive.

Miloš Vučević, Aleksandar Vučić, SNS
foto: Srpska napredna stranka

Vučević je istakao da su ljudi naša snaga.

"Mi radimo, živimo za naše građane, za sve građane Srbije. Upravo zbog naše dece, zbog naših žena, zbog svih građana Srbije i zbog svih Srba, ma gde živeli, Srbija ne sme da stane", zaključio je Vučević.

Pantić Pilja je rekla da je izbor na građanima, te da oni odlučuju na predstojećim izborima.

"Građani će odlučiti da li žele politiku budućnosti, politiku koja je izgradila 147 bolnica, domova zdravlja, kliničkih centara i zdravstvenih objekata, ili žele povratak u prošlost", navela je Biljana Pantić Pilja.

Miloš Vučević i Biljana Pantić Pilja istakli su da Srbija ne sme da stane i pozvali na apsolutnu i jedinstvenu podršku listi "ALEКSANDAR VUČIĆ - Srbija ne sme da stane".

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track