SPS NA PREDIZBORNOM SKUPU U RAKOVICI: Toma Fila: Zalagaću se za jačanje radničkih prava i zaštitu njihovog dostojanstva
Foto: Foto: SPS

kandidat za gradonačelnika beograda

SPS NA PREDIZBORNOM SKUPU U RAKOVICI: Toma Fila: Zalagaću se za jačanje radničkih prava i zaštitu njihovog dostojanstva

Izbori 2024 -

Kandidat za gradonačelnika Beograda koalicije Socijalistička partija Srbije-Jedinstvena Srbija-Zeleni Srbije, advokat Toma Fila, obratio se građanima na predizbornom skupu na opštini Rakovica.

Fila je istakao da će se kao gradonačelnik Beograda zalagati za jačanje radničkih prava, a da je ova tema naročito važna u opštini Rakovica.

Toma Fila, SPS, Ivica Dačić
foto: Foto: SPS

- Veoma je važno da o tome pričamo ovde na radničkoj Rakovici. Ovde su ljudi početkom 2000-tih godina masovno ostajali bez posla, zatvarane su fabrike, obustavljana proizvodnja, a sprovođene fantomske privatizacije. Mi se zalažemo za jačanje prava iz radničkog odnosa, za saradnju sa sindikatima, za zaštitu radničkog dostojanstva - podvukao je Fila.

Toma Fila zaključio je da je Socijalistička partija Srbije partija radničke klase, i da su radnička prava prioritet našeg političkog delovanja.

Toma Fila, SPS, Ivica Dačić
foto: Foto: SPS

Na predizbornom skupu prisutnima su se obratili i lider SPS Ivica Dačić i predsednik gradske organizacije SPS Beograd, Nikola Nikodijević, a prisustvovali su funkcioneri SPS Aleksandar Antić, Vladan Zagrađanin, Đorđe Čabarkapa, Nikola Šainović, kandidati za narodne poslanike prof.dr Vladimir Đukić, Nataša Bogunović, Dejan Radenković, Radovan Arežina.

Kurir.rs

Bonus video:

01:02

Aktuelni odnos između SNS-a i SPS-a

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja