NAROD JE NAŠA SNAGA: Siniša Mali i Nataša Tasić Knežević u Resniku, pozvali građane da glasaju za listu "Srbija ne sme da stane"
Foto: SNS

NAROD JE NAŠA SNAGA: Siniša Mali i Nataša Tasić Knežević u Resniku, pozvali građane da glasaju za listu "Srbija ne sme da stane"

Izbori 2024 -

Predstavnici liste "Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane" Siniša Mali i Nataša Tasić Knežević razgovarali su sa građanima Resnika.

Mali je istakao da se jednako vodi računa o svakom građaninu i o svakom delu Srbije, jer je narod naša snaga.

1 / 4 Foto: SNS

- Naši rezultati su nova radna mesta, nove fabrike, stotine kilometara novih puteva, nove bolnice, nove škole, novi vrtići. Ukoliko želimo na ovaj način da vodimo odgovornu ekonomsku politiku, politiku razvoja i napretka naše zemlje, dajte glas za listu "Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane" - rekao je Mali.

Nataša Tasić Knežević pozvala je sve prisutne, ali i njihove porodice da izađu na izbore.

- Podrška listi "Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane" je podrška za bolju budućnost svakog građanina i svake građanke, to je podrška za razvoj svakog grada u Srbiji - navela je Tasić Knežević.

Kurir.rs

Bonus video:

04:57

DOŠAO SAM DA VIDIM KAKO IDE AKCIJA I DA NEŠTO DORUČKUJEM Siniša Mali uživo za Kurir TV: Svi su se smejali, a POGLEDAJ SAD!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track