GLAS ZA DOSTOJANSTVO NARODA: Goati i Belanović pozvali građane da glasaju za PUPS i listu "Srbija ne sme da stane"
Foto: Milan Ilić

GLAS ZA DOSTOJANSTVO NARODA: Goati i Belanović pozvali građane da glasaju za PUPS i listu "Srbija ne sme da stane"

Izbori 2024 -

- Glas za PUPS i listu broj 1 "Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane" je glas za dostojanstvo penzionera Srbije - poruka je sa današnjih susreta potpredsednika PUPS-a: prof. dr Vladimira Goatija i Ružice Belanović u susretima sa građanima Beograda.

U razgovoru s građanima istaknuto je da se Partija ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije na čelu sa predsednikom Milanom Krkobabićem zalaže za pravednu preraspodelu narodnih para. A kada su u pitanju penzioneri to znači: ZP – penzije prate plate, 13-ta penzija za penzionere sa najmanjim primanjima i socijalna garantovana penzija ne manja od 100 evra za sve starije od 65 godina koji ne ispunjavaju uslove za penziju.

Juče i danas aktivisti PUPS-a predvođeni prof. dr Vladimirom Goatijem i Ružicom Belanović, predsednicom Gradske organizacije penzionera Beograda sreli su se i razgovarali s građanima u beogradskim opštinama: Rakovici, Vračaru, Starom Gradu, Savskom vencu, Barajevu, Voždovcu, Grockoj, Zvezdari, Zemunu, Novom Beogradu, Obrenovcu, Paliluli, Surčinu i Čukarici.

U razgovorima su učestvovali i potpredsednik PUPS-a Risto Kostov i predsednica Ženske mreže PUPS-a Mira Jovanović.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja