PARTNERI ZA "TEHNIČKU VLADU" ILI ALAN FORD? Vladimir Orlić regovao na izjave Dragana Đilasa!
Foto: Instagram/sns srbija

Predsednik Narodne skupštine

PARTNERI ZA "TEHNIČKU VLADU" ILI ALAN FORD? Vladimir Orlić regovao na izjave Dragana Đilasa!

Izbori 2024 -

Predsednik Narodne skupštine, Vladimir Orlić, reagovao je na društvenim mrežama na navode Dragana Đilasa, lidera Stranke slobode i pravde, koji je rekao da će posle izbora sadašnja opozicija formirati tehničku vladu.

Đilas je dodao da je za šest meseci, koliko bi trajao mandat tehničke vlade, "moguće ući u borbu protiv kriminala i korupcije, doneti zakon o specijalnom tužiocu za korupciju političara i zakon o poreklu imovine i da se taj novac vrati u budžet, da se uradi analiza odnosnih proizvoda, da se napravi investiciona banka koja pomaće domaćoj privredi, smanje porezi i doprinosi na plate, povećaju plate u zdravstvu i prosveti i da se vrati dostojanstvo nastavnicima i prosvetnim radnicima"!

- Partneri za ”tehničku vladu” ili Alan Ford? Đilas: ”Ma, za 6 meseci ima da sredimo sve što nismo za 12 god., samo daj opet vlast!” Pajtić: ”Mora smenjivost kad si bahat. Zato sam ja u DS smenio, ovaj... Đilasa.” Jovanović DSS: ”Ja samo idem u sve emisije sa Đilasom, ništa više” - napisao Orlić na društvenoj mreži Iks (bivši Tviter).

Kurir.rs/A.Ć.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track