JAKE I SIGURNE PORODICE, PORODICE SA VIŠE DECE, OSLONAC SU SRBIJE: Kisić i Vidović posetile desetočlanu porodicu Vulović iz Ripnja
Foto: SNS

JAKE I SIGURNE PORODICE, PORODICE SA VIŠE DECE, OSLONAC SU SRBIJE: Kisić i Vidović posetile desetočlanu porodicu Vulović iz Ripnja

Izbori 2024 -

Članica Predsedništva SNS prof. dr Darija Кisić i kandidatkinja sa liste „Aleksandar Vučić-Beograd ne sme da stane“ Vesna Vidović, posetile su desetočlanu porodicu Vulović iz Ripnja.

Beograd ne sme da stane, Darija Kisić Tepavčević
foto: SNS

"Dečija graja, osmesi, ali pre svega ljubav i sloga krasi porodicu Vulović iz Ripnja koju sam imala čast da upoznam. Osmoro braće i sestara su ukras, bogatstvo i ponos, ne samo ove porodice, već i cele Srbije. I to je ono što Srpska napredna stranka želi, da još više ojača i podrži, jer su jake i sigurne porodice, porodice sa više dece, oslonac naše Srbije. Jer sve što smo uradili i kilometri puteva i nove investicije i radna mesta, nove škole i vrtići i ono što tek planiramo da radimo, radimo i gradimo zbog dece, jer su oni naša budućnost. I zbog te bolje i naprednije budućnosti, 17. decembra izbor je jasan, a to je lista Aleksandar Vučić - Beograd ne sme da stane, Srbija ne sme da stane!“, poručila je Кisić.

"Pokazali smo da brinemo o svim građanima nizom mera koje smo preduzeli, kao što su isplata novčane pomoći deci i mladima, roditeljima sa više dece, najstarijim sugrađanima, ali i time što stvaramo slobodnu, uspešnu i modernu Srbiju u kojoj naši najmlađi imaju sigurnu budućnost. Radili smo mnogo i imamo još dosta toga da uradimo, ne smemo da stanemo i zato 17. decembra izbor je jasan lista „Aleksandar Vučić-Beograd ne sme da stane”“, rekla je Vidović.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track