OGLASIO SE PREDSEDNIK REPUBLIČKE IZBORNE KOMISIJE: Nikakvog fizičkog napada u Ruskom Krsturu nije bilo
Foto: Milos Tešić/ATAImages

izbori 2023

OGLASIO SE PREDSEDNIK REPUBLIČKE IZBORNE KOMISIJE: Nikakvog fizičkog napada u Ruskom Krsturu nije bilo

Izbori 2024 -

Saopštavamo da je rad na pomenutom biračkom mestu nastavljen bez prekida, uz prisustvo svih članova biračkog odbora

BEOGRAD - Povodom navoda pojedinih medija i članice Lokalne izborne komisije ispred koalicije „Srbija protiv nasilja“ o navodnom fizičkom napadu koji se dogodio na biračkom mestu u Ruskom Krsturu, opština Kula, Republička izborna komisija demantuje da je bilo kakvog fizičkog napada došlo.

Prema saopštenju predsednika RIK-a Vladimira Dimitrijevića, došlo je do verbalnog sukoba usled nesporazuma između članova biračkog odbora i članice Lokalne izborne komisije, koji se desio van biračkog mesta.

U skladu sa zakonom, obaveštena je PU Sombor. Saopštavamo da je rad na pomenutom biračkom mestu nastavljen bez prekida, uz prisustvo svih članova biračkog odbora.

Ne davimo Beograd tvrdi da je u Ruskom Krsturu, opština Kula, na biračkom mestu 34 fizički napadnuta članica lokalne izborne komisije ispred koalicije Srbija protiv nasilja.

Gledajte večeras u 19.55 časova specijalnu emisiju o izborima "SRBIJA BIRA 2023" na Kurir televiziji! Saznajte prvi sve najvažnije informacije uz stručne analize eminentnih gostiju!

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track