UGLEDAO SE NA ĐILASA: Hoću vlast da bi se obogatio!
Foto: Youtube

Političar iz Prištine kandidat za gradonačelnika tog grada

UGLEDAO SE NA ĐILASA: Hoću vlast da bi se obogatio!

Politika -
Visar Arifaj, slatkorečivi političar, obećao je da će mu ako pobedi prvi zadatak biti renoviranje kancelarije po njegovom ukusu i biranje automobila

PRIŠTINA - Visar Arifaj, slatkorečivi političar iz Prištine, koji ne krije da laže svoje glasače, kandidovao se za gradonačelnika tog grada i objavio plan i program svog delovanja ako kojim slučajem pobedi.

On ne misli da su Prištini potrebne promene. Ne osuđuju korupciju niti nepotizam. Cilj mu je da dobije vlast i da se obogati.

Njegova stranka, "Jaka partija", obećala je da će doneti 900 miliona evra investicija u Prištinu, ali i Formulu 1 na Kosovo. Dozvolu za izgradnju izdavaće isključivo onima koji planiraju i ilegalnu nadogradnju.

Inače Visar Arifaj je uvek ozbiljan, ima brkove, a oblači košulju, kravatu i sako sa šorcem i dugim čarapama. Njegova stranka nema nijednog člana. Tu je predsednik, a svi ostali su potpredsednici. Kosovskom društvu su predstavili jedan novi duh koristeći se političkim rečnikom ispunjenim ironijom i parodijom.Javnost je najpre bila zbunjena ovom grupom mladih. Najveću konfuziju stvara to što su potpuno ozbiljni, a pritom je svaki njihov govor ispunjen parodijom na račun trenutnog rukovodstva.

Arifaj kaže da su mu upravo obećanja tokom kampanje najjače oružje.“Moje glavno obećanje je da ću uvek davati obećanja. Što lepša, što bolja kako bi se građani osećali lakše pošto ima neko ko razmišlja o rešenjima u ovoj zemlji. To ne znači da ćemo mi ispuniti naša obećanja, ali dovoljno je da zarad njihovog mira mi obećavamo, a koliko će se to sve ostvariti, to je sasvim sporedno pitanje”, kaže Arifaj.U razvojnom planu postoji projekat da se unutar grada napravi pista za Formulu 1. Za cenu projekta se ne sekiraju.

“Najveći projekat je autoput između naselja Dragodan i Sunčanog brega u Prištini, koji će prolaziti kroz Narodnu biblioteku, gde će biti jedan fantastičan tunel. Projekat Formule 1 će koštati nešto manje od jedne milijarde, ali, mi se nikada neće dvoumiti da potrošimo novac građana”, kazao je Arifaj.Ukoliko pobedi na izborima i postane gradonačelnik Prištine, Arifaj kaže da će mu prvi zadatak biti renoviranje kancelarije po njegovom ukusu, i biranje automobila.Kao svaki drugi odgovoran predsednik, moj prvi zadatak će biti renoviranje kancelarije. Počeće se od nule, od stolice, nameštaja, vrste kompjutera, transporta… to će biti moja prva aktivnost kao gradonačelnika opštine”,navodi Arifaj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track