SNS: DS ima bar 38 milijardi razloga da nas ne čuje
Foto: Rts

Odgovorili na prozivku

SNS: DS ima bar 38 milijardi razloga da nas ne čuje

Politika -
Srpska napredna stranka je dodala da će nastaviti da se bori da Beograđani imaju više radnih mesta i da njeni funkcioneri neće postajati milijarderi baveći se politikom

BEOGRAD - Srpska napredna stranka (SNS) odbacila je danas optužbe Demokratske stranke (DS) da ni mesec dana od smenjivanja gradonačelnika Dragana Đilasa nema plan za bolji život Beograđana, kao ni kandidata za gradonačelnika.

"Iako je SNS više puta saopštavala konkretna rešenja kojima nameravamo da poboljšamo život Beograđana, očigledno je da Demokratska stranka ima bar 38 milijardi razloga da nas ne čuje", navodi se u saopštenju naprednjaka.

SNS je ukazala da je predložila decentralizaciju Beograda i konkretna rešenja za povećanje nadležnosti beogradskih opština, kako bi se stvorio bolji poslovni ambijent za investicije u Beogradu, drugačiji način vrednovanja gradskog građevinskog zemljišta, veći broj radnih mesta i značajno smanjenje korupcije.

"Posebno će biti ubrzan proces legalizacije i izdavanja građevinskih dozvola", navodi se u saopštenju. Naprednjaci su ocenili da su demokrate svoju "nazovi sposobnost" bazirali samo na novim zaduženjima i trošenju budžetskog novca.

"U poslednjih pet godina nije bilo nijedne ozbiljnije strane investicije u Beogradu, a broj zaposlenih Beograđana drastično je opao. To rušenje Beograda, dugovima koje ćemo plaćati do 2037. godine i enormnim zapošljavanjem stranačkog kadra u javnim preduzećima, nezabeleženo je u novijoj istoriji glavnog grada", ističe SNS.

Srpska napredna stranka je dodala da će nastaviti da se bori da Beograđani imaju više radnih mesta i da njeni funkcioneri neće postajati milijarderi baveći se politikom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track