SNS: Ekonomske reforme preduslov za EU
Foto: Tanjug

Potpredsednik Srpske napredne stranke

SNS: Ekonomske reforme preduslov za EU

Politika -
Na nama je ozbiljna odgovornost za teške i nepopularne poteze, ali koji se moraju sprovesti jer je njihov cilj bolji život građana, rekao je Nebojša Stefanović

BEOGRAD - Potpredsednik Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović rekao je danas, na obeležavanju stranačke slave Svete Petke, da ta stranka vodi Srbiju putem ekonomskih reformi i naglasio da je to neophodno kako bi Srbija bila punopravan i ravnopravan član evropske porodice naroda.

"Na nama je ozbiljna odgovornost za teške i nepopularne poteze, ali koji se moraju sprovesti jer je njihov cilj bolji život građana", rekao je Stefanović.

On je dodao da očekuje da će u Srbiji svake godine biti sve bolje za njene građane i naglasio da će ta stranka nastaviti da ispunjava svoja obećanja.

Stefanović je podsetio da slava obeležava u odsustvu predserdnika SNS Aleksandra Vučića koji predvodi znacvcajnu privredbnu delegaciju u poseti UAE.

"Hoćemo da podsetimo na njegove reči da smo dužni da stranački interese uvek podredimo državnim, da moć ne sme da nas opije, da ljudima vratimo veru da Srbijom mora da se upravlja pošteno i da su rad i rezultati jedini kriterijumi koji će odrediti našu uspešnost", rekao je Stefanović.

Slavi su prisustvovali i drugi potpredsednici stranke i drugi stranački prvaci, a takođe je bio prisutan i lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.

Na stranačkoj slavi je bio i Vladimir Cvijan, koji je u prethodnih nekoliko dana davao izjave koje nisu bile u skladu sa stavom stranke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track